Antonia revine în atenția fanilor cu o fotografie mult dorită de aceștia. Cu toții știm faptul că artista se transformă într-o adevărată divă atunci când se aranajează din cap până în picioare, tocmai de aceea fanii acesteia erau curioși să afle cum arat Antonia fix așa cum se trezeșe de dimineața. Se pare că și de această dată cântăreața demonstrează că nu are nimic de ascuns și că este pe deplin mulțumită cu felul în care arată, căci a pulicat o gotografie în care apare fără machiaj. Misha a apărut și ea în peisaj și a complimentat-o pe partenera de viață a lu Alex Velea. Oare ce a avut de spus la adresa colegei sale de breaslă?

Nu mai există vreo urmă de îndoială în faptul că Antonia dă peste cap orice bărbat și stârneșe apreciere și admirație în rândul tuturor femeilor de toate vârstele. Artista este dovada vie a faptului că frumusețea poate fi întrețiută cu brio chiar și după trei nașteri, iar din acest punct de vedere este un real exemplu pentru femeile de pretutindeni.

Alex Velea are o soție perfectă! Este adevărat că este invidiat de mulți bărbați pentru că are lângă el o asemena femeie. Cu machiaj sau nu, Antonia tot la fel de frumasă și apetisantă rămâne.

Antonia, la fel de frumoasă și naturală

Din când în când, artista își surprinde fanii cu câte o imagine în care apare complet naturală, demonstrând, astfel, că frumusețea ei nu ține de stratul de machiaj pe care îl are pe față. Fanii se declară de fiecare dată de-a dreptul fascinați de frumusețea răpitoare a cântăreței și o complimentează de fiecare dată cu vârf și îndesat.

„Ești minunată 🥺❤️❤️❤️❤️ / Atât de frumoasă. Nu-ți face griji! Nimeni nu s-a uitat că e tricoul șifonat😘 / Cea mai naturală dintre vedete ❤️❤️ / Cea mai frumoasă și naturală… Te pup😍😘😘😘🍀🌟🥂 / Ești genială / Ești superbă oricum❤️🙈 / Frumoasă ☺️🤗♥️ / Wow ….❤️ Superbă! / Divină 🤍 / Arăți beton!”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

Antonia, cum arată fără strop de machiaj! Ce părere are Misha despre foografia postată de soția lui Velea / FOTO

Misha a părut și ea în peisaj și a ținut să o complimnteze pe colega ei. Printre sutele de mesaje venite din partea fanilor, comentariul Mishei s-a remarcat imediat. Blondina i-a spus că arată impecabil fără machiaj.

„Fără machiaj = Atât de frumoasă 😍”, i-a spus Misha Antoniei.