Cu toții știm faptul că Atonia este o femeie foarte asumată și face întotdeauna ceea ce simte. Nu se teme să se arate în fața admiratorilor ei fără niciun strop de machiaj, exact așa cum a lăsat-o mama natură. Dovadă în acest sens stă chiar fotografia pe care frumoasa artistă a publicat-o pe rețelele de socializare nu cu mult timp în urmă.

Antonia a renunțat la farduri și la produse cosmetice și le-a arătat fanilor ei cum arată dimineața când se trezește. Vedeta este de o frumusețe ieșită din comun și, după cum știm cu toții, această calitate este moștenire de familie, căci și mama ei parcă a oprit timpul în loc doar pentru ea.

Soția lui Alex Velea este o prezență extrem de apreciată în lumea mondenă din România și nu numai. Este cunoscută și peste hotare. Face un show de senzație oriunde, la orice oră.

Antonia, fără pic de machiaj pe rețelele de socializare

Nu întâmplător Antonia a fost considerată la un moment dat ca fiind una dintre cele mai frumoase și senzuale femei din țara noastră, căci are cu ce! Nu de puține ori a fost considerată chiar cea mai apetisantă prezență feminină din România și pe bună dreptate.

Antonia își merită din plin acest statut. Are un corp tras prin inel chiar și după ce a devenit de trei ori mamă. Nimic nu este imposibil pentru Antonia, iar ea demonstrează în fiecare zi acest lucru.

Admiratorii o felicită pentru că arată atât de bine fără machiaj

Antonia nu are nevoie de prea multe artificii pentru a arăta demențial. Chiar și naturală, partenera de viață a lui Alex Velea întoarce toate privirile oriunde s-ar duce.

Dovadă în acest sens stau chiar fotografiile pe care diva le-a postat destul de recent în mediul online pentru fanii ei. Cu o ținută destul de simplă și cu un look fresh, Antonia este dovada vie a faptului că frumusețea nu stă neapărat în produsele cosmetice, ci, mai degrabă, în atitudine.

Antonia, cum arată fără pic de machiaj. Artista și-a uimit fanii din mediul online cu frumusețea ei naturală / FOTO

„Cea mai frumoasă femeie. / Tu ești frumoasă oricum! / Frumusețe de fată ❤️ / O femeie senzațională și frumoasă!! Te ador și iubesc din tot sufletul și îți respect munca depusă ❤️. / Operă aproape de desăvârșire. / În ultima poză semeni efectiv cu Nicole Cherry, așa-i?”, sunt doar unele dintre reacțiilor fanilor de pe Instagram.