Antonia iubește sala de fitness și face tot ce îi stă în putință pentru a arăta din ce în ce mai bine. Eforturile ei par să nu fie apreciate de toți fanii, astfel că aceștia au tendința să spună faptul că exagerează cu mersul la sală.

Antonia nu rămâne indiferentă și reacționează și de această dată. se poate observa că vedeta nu își neglijează deloc picioarele atunci când intră în sala de fitness. Dacă unii ar spune că începe să aibă trăsături similare unui bărbat, Antonia se vede foarte încântată de formele pe care a reușit să le obțină prin sport. Dovadă în acest sens stau chiar fotografiile pe care frumoasa cântăreață le postează adesea pe rețelele de socializare.

Este inutil să mai vorbim despre cât de frumoasă este Antonia, dar și cât de talentată este ea. Este o prezență foarte apreciată atât pentru faptul că are o voce inconfundabilă, dar și datorită faptului că știe cum să își păstreze fanii aproape. Are o atitudine de femeie fatală și orice bărbat i-ar putea cădea la picioare în orice moment.

Antonia face exces de sala de fitness?

Antonia iubește sala de fitness și petrece foarte mult timp făcând sport, dovadă în acest sens stă felul în care arată. O fotografie recentă, însă, a atras după sine unele critici din partea fanilor săi. Îmbrăcată într-un body sexy și cu picioarele bine lucrate în prim-plan, fanii nu au putut trece cu vederea un aspect. Dacă unii dintre ei, majoritatea, ce-i drept, au complimentat-o din plin pentru felul în care arată, unii dintre ei au fost de părere că a exagerat cu sala și că începe să semene cu un culturist.

Antonia, considerată de fani a fi un culturist din cauza picioarelor foarte bine lucrate. Ce a avut de spus artista

”Te indrepti catre culturism?… E ok, daca iti place, dar pierzi din feminitate( nu spun cu hate..)🙂”, a fost mesajul postat de un internaut.

În mod cert, Antonia nu a trecut cu vederea această părere, așa că a răspuns într-un mod total neașteptat. Din răspunsul divei noastre înțelegem faptul că nu are de gând să ia în considerare astfel de păreri să că se simte destul de bine în pielea ei.

”Ador”, i-a răspuns artista celui care a scris mesajul,