Frumoasa cântăreață Antonia ține cont de părerile fanilor ei. Așa că aceasta le-a solicitat părerea în legătură cu o mică problemă asupra căreia trebuia să se hotărască. Se pare că vedeta se vede extrem de nehotărâtă, așa că a cerut ajutorul fanilor ei pe rețelele de socializare. Despre ce să fie vorba?

Reclamă

”Back to Blonde?” a scris Antonia în mediul online. Se pare că vedeta nu este hotărâtă cu privire la schimbarea pe care dorește să o facă. Așa cum fanii i-au sărit de fiecare dată în ajutor, și de această dată Antonia s-a bazat pe răspunsurile pe care le-a primit de la fanii ei.

Reclamă

Ce a avut de spus Codin Maticiuc despre Antonia?

Codin Maticiuc a apărut și el în peisaj. Bineînțeles, și-a făcut apariția în stilul caracteristic. Se pare că actorul nu o cunoaște pe Antonia și cu părul blond, astfel că acesta îi lasă o replică prin care își exprimă starea de ”neliniște”: ”Faptul că nu știu că ai fost blondă mă neliniștește teribil”, au fost cuvintele pe care le-a scris Codin Maticiuc la imagine.

Fanii, așa cum era de așteptat, au sărit imediat în ajutor cu fel și fel de păreri. Dacă unii dintre susținători au spus faptul că nici să nu se gândească la blond, alții au spus faptul că cea mai bună soluție este părul blond. Părerile nu se opresc aici! Unii dintre ei au complimentat-o pe frumoasa Antonia spunând că nu contează culoarea pe care o are părul ei, căci ea rămâne la fel de frumoasă.

”Sunt atât de „veche” pe aici, încât îmi amintesc vremea când încă erai blonda 😩😍”, ”Noooooooo”, ”Yesssss🔥🔥🔥”, ”Esti frumoasa oricum🤗🤍”, ”Nuu , ești superbă așa …❤️”, ”Nooooooooo💓”, ”Esti cea mai tareee🤍😍”, ”Nu,esti mult mai frumoasa asa cum esti acum!”, ”Cu șuvițeeee blondeeee ♥️♥️”, ”Esti the best !!!! 😍”, ”daaaa❤️❤️❤️❤️”, ”Te adooooor🤍🤍🤍🤍”, ”Ești frumoasă oricum ❤️❤️”, ”Oricum iti sta bine ,esti superba!”, ”cum vrei tu.negru că nu îți strici părul”, au fost câteva dintre comentariile prin care admiratorii Antonei au încercat să o ajute.

Antonia cere ajutorul fanilor! Ce reacție a avut Codin Maticiuc
Antonia cere ajutorul fanilor! Ce reacție a avut Codin Maticiuc