Antonia este extrem de mândră atunci când vede că băiețeii ei au pus în aplicare tot ce i-a învățat.

Pe zi ce trece, Antonia se topește de dragul copiilor ei. Dominic și Achim îi fac artistei zilele mai frumoase, iar atunci când prinde un moment emoționant cu ei, nu se poate abține să nu le arate și fanilor.

În urmă cu mai bine de 10 ani, atunci când Alex Velea și Antonia s-au cunoscut, nimeni nu a crezut că cei doi vor rezista împreună atât de mult. Artiștii nu doar că au rezistat, dar relația lor a devenit din ce în ce mai solidă. Acum, Antonia și Alex sunt la un pas de a se căsători. Desigur, cea mai mare realizare a lor sunt copiii.

Achim și Dominic sunt cei doi băieți care au întregit familia Velea. Antonia este foarte mândră de toți cei trei copii pe care i-a educat să se iubească și să se respecte reciproc. Deși Maya este la kilometri distanță de frații ei, de fiecare dată când se reunesc, inima artistei se umple de bucurie.

Dominic și Achim se înțeleg foarte bine, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Domi, fiind fratele mai mare, are mereu grijă de Achim și se joacă cu el. Artista este foarte bucuroasă că cei mici au crescut cu acest spirit de solidaritate și că sunt de nedespărțit. La propriu.

Antonia a topit inimile fanilor. Cum i-a surprins artista pe cei doi copii ai săi
Instagram

Antonia este o mamă model

Deși a promis că îi va arăta tot mai rar pe social media, Antonia a suprins un moment cu cei doi care merita arătat comunității de fani. În fiecare seară, înainte de culcare, artista merge să verifice dacă Achim și Dominic dorm. Băiețeii nu doar că dormeau, dar erau împreună în același pat, îmbrățișați ca doi frați buni care se iubesc.

Acela a fost momentul în care Antonia a simțit cum i se umple inima de bucurie. Bineînțeles, pentru fiecare gest frumos de-ale băieților, „vinovați” sunt ea și Alex Velea.

„Am zis să îl filmez de data asta, ca să am o amintire. Mereu mă uit la el înainte de culcare și văd cum îl iubește pe fratele lui mai mic, cu atâta tandrețe de mă topesc. Doamne…îți mulțumesc!”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.