Când ne gândim la cântăreața Antonia, în minte nu ne vine decât un singur lucru, frumusețe dusă la ”extrem”. Mereu provocatoare, frumoasa cântăreață ne demonstrează faptul că statutul de mămică te poate face mai sexy decât înainte, în ciuda aparențelor. Soția lui Alex Velea continuă să ne ofere niște priveliști extrem de ”sugestive”, așa cum ar spune bărbații. Dacă până acum ne-a oferit cele mai hot imagini cu decolteul generos, de data aceasta lucrurle se schimbă, iar atenția noastră coboară către o altă zonă ”roșie”.

Antonia are cu ce și demonstrează acest lucru în fecare zi. Nu, nu este un super manechin de talie internațională și nici nu face parte din rândul modelelor Victoria`s Secret, așa cum poate v-ați gândit după ce ați văzut fotografia. Atitudinea este cea care face diferența, iar Antonia a înțeles din plin acest lucru.

Imaginea cu pricina este cu atât mai savuroasă cu cât artista a ales să poarte o rochie neagră extrem de sexy, însă a omis fără să stea pe gânduri lenjeria intimă. Ce bărbat poate rezista unei asemenea priveliști? Vă spunem noi că niciunul nu poate să o facă!

Antonia, imagine de senzație fără lenjerie intimă

Antonia a început anul înt-un mod aparte. Într-o ținută foarte provocatoare și cu formele la vedere, diva noastră a dat startul noului an cum a știut ea cel mai bine. Nu este cazul să vorbim despre o simplă poză, pentru că totul devine complex și foarte profund când vine vorba de Antonia.

Antonia a renunțat de tot la lenjerie intimă! Cântăreața a ales o rochie neagră, dar a ”uitat” de lenjeria intimă

Rețeta perfectă pentru a da e spate toți fanii este, se pare, foarte simplă, însă are un efect destul de relevant. O rochie neagră, o pereche de bocanci și atitudinea potrivită sunt elementele necesare pentru a fi pe placul fanilor, după cum se pare. Admiratorii Antoniei au complimentat-o așa cum se cuvine pe divă și nu au putut să nu remarce doza în plus de senzualitate provenită din lipsa lenjeriei intime.

”Ești divină”, ”Cea mai frumoasă femeie”, ”Wow”, ”Superbă”, ”Ești atât de frumoasă”, sunt doar câteva dintre complimentele pe care fanii i le-au făcut artistei.