Antonia a plecat înjurând de pe scenă, în timpul unu concert. Ce s-a întâmplat cu vedeta?

Reclama

Reclama

Antonia a fost invitată să susțină un concert în București la una dintre festivitățile pentru Balul Bobocilor ale unui liceu. Cu toate astea, seara nu a avut tocmai un final fericit. Cântăreața a răbufnit și a părăsit scena, având un limbaj nepotrivit în fața spectatorilor săi.

Reclama

Din câte se pare, chiar comportamentul elevilor care luau parte la bal a deranjat-o atât de tare. În timpul concertului, câțiva dintre băieți au început o certă și s-a ajuns chiar la bătaie, iar acest lucru a fost neacceptabil pentru ea. Bineînțeles, inițial vedeta a încercat să îi liniștească pe elevi, însă atunci când a realizat că nu poate face nimic, ea a hotărât să își întrerupă reprezentația și să coboare de pe scenă, înjurând.

Suprinzător a fost totuși limbajul pe care Antonia l-a folosit. Deși cuvintele sale nu pot fi reproduse, trebuie totuși să precizăm că vedeta susținea un concert în fața unor elevi de liceu, mare parte dintre aceștia minori. Mai mult, la eveniment erau prezente și cadrele didactice ale acestora.

Este de înțeles că Antonia a preferat să coboare de pe scenă și să refuze să-și continue reprezentația, însă limbajul său nu poate fi scuzat.

Până în prezent, vedeta nu a comentat acest incident.

Reclamaloading...
Reclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii