Antonia a oferit primele declarații despre problemele ei de sănătate. Artista nu vorbește așa des despre probleme sale, mai ales despre cele de sănătate. Recent, vedeta a dat a o făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri; în care a fost adus în discuție și acest subiect. Ea nu a stat prea mult pe gânduri și a vorbit despre problemele pe care le-a avut în trecut, Cu siguranță, fanii nu s-ar fi așteptat deloc asta.

Antonia a reușit cu această ocazie să își deschidă sufletul în fața fanilor ei de pe internet. Rar se întâmplă acest lucru, dar acum…vedeta așa a simțit că trebuie să facă. Sinceră ca întotdeauna, când a venit vorba despre problemele ei de sănătate, cântăreața le-a spus fanilor tot. Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, iar părerea ei în mediul online contează enorm.

Fanii au încredere în spusele ei, dar și în recomandările pe care ea le face. Frumoasa artistă s-a confruntat și ea, la fel ca multe alte femei, cu acneea. Fanele ei au avut curiozitatea să afle fix de la ea cum a scăpat ea de acnee, dar mai ales ce produse a folosit. Artista a răspuns sincer, dar nu toate fanele au fost de acord cu răspunsul ei; mai ales din cauza scandalului care a avut loc, din cauza produselor pe care le folosește și le promovează ea.

Antonia a oferit primele declarații despre acneea cu care s-a confruntat

„Ai avut vreodată acnee și dacă da, cum ai scăpat?”, a întrebat-o un fan pe Instagram.

„Da, nu foarte gravă, dar am avut o perioadă unde aveam mici probleme cu tenul și pentru mine personal m-a ajutat mult o cremă! Acum, asta nu înseamnă că funcționează și la tine. Fă-ți programare la un dermatolog. Ăsta este primul pas!”, i-a răspuns vedeta fanului curios.