Antonia pune pe jar orice bărbat cu formele ei. Acaparează toată atenția oriunde ar merge cu frumusețea ei și pare că, pe zi ce trece, devine din ce în ce mai frumoasă și mai apetisantă. Orele petrecute în sala de fitness au dat rezultate pe cinste, iar Antonia este mândră tare de formele pe care a reușit să le obțină prin sport.

Nu de puțin ori Antonia ne încântă cu cele mai hot imagini, fie că vorbim de fotografii direct din sala de fitness, fie că vorbim de fotografi dintr-un studio foto, artista rămâne o femeie la fel de sexy și apetisantă.

Antonia, cu picioarele bine lucrate în prim-plan

Fanii nu pot decât să se bucure la superlativ atuci când Antonia pstează o asemenea fotografie, iar reacțiile acestora bineînțeles că sunt pe măsura așteptărilor.

”Greu de crezut, dar foarte adevărat!”, ”Ce-ai făcut Antonia, ai dat foc la IG”, ”OMG!”, sunt câteva dintre reacțiile acestora.

Din ultima imagine hot a artistei putem observa faptul că zona corpului care este cel mai mult scoasă în evidență este zona picioarelor. Nici nu putea să fie altfel având în vedere cât efort depune frumoasa cântăreață pentru a fi tonifiată mereu. Picioarele perfect conturate, fără pic de celulită dau ocazia fanilor să își exprime admirația față de vedetă.

Antonia a făcut din nou ravagii pe instagram cu formele ei! Fanii au complimentat-oAntonia a făcut din nou ravagii pe instagram cu formele ei! Fanii au complimentat-o

Antonia, imagini de senzație cu bustul voluptos la vedere

Antonia a devenit de mult mai multe ori mai sexy de când și-a pus silicoane. Artita a recurs la această intervenție deoarece a simțit nevoia de o schimbare la nivel fizic în viața ei după ce l-a născut pe cel mai mic dintre băiețeii ei.

Este foarte mândră de rezultat și de felul în care arată în momentul de față. Vedeta a mărturisit în urmă cu un an că acastă intervenție a venit ca o necesitate în viața ei pentru a se simți perfect în propria piele. Nu a ținut cont de părerea celor din jur când a ales să facă acest pas, după cum ea a menționat la un moment dat.

”Bună, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi, o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”, le-a spus Antonia fanilor săi.