Alex Velea este unul dintre cei mai norocoși bărbați.

Acesta o are alături pe Antonia, una dintre cele mai frumoase femei, nu doar din România, ci și din lume. Recent, artista i-a înnebunit pe fani cu o simplă imagine, iar comentariile au curs pe bandă rulantă.

Indiferent de cât de ocupartă sau obosită ar fi, Antonia nu uită niciodată de fanii ei. Artista postează constant imagini pe contul de Instagram, acolo unde fanii o copleșesc cu mii de comentarii. Și nici nu este de mirare, având în vedere că artista se pozează în ipostaze care să-i evidențieze frumusețea naturală. Șatena nu are nevoie de prea mult machiaj, iar cele mai recente imagini demonstrează asta.

Antonia a fost la o ședință foto unde a pus accentul pe frumusețea naturală, ca de obicei. Cu părul prins într-un coc lejer și nefinisat, artista a aprins imaginația tuturor. Aceasta a optat pentru o lenjerie sexy, roz, din satin peste care a pus o haină masivă din blană. Ceea ce i-a cucerit pe fani au fost pistruii care au scos și mai mult în evidență ochii verzi ai divei.

Antonia i-a cucerit pe fanii din online numai din priviri

Imediat cum au văzut imaginea, urmăritorii ei au comparat-o cu Megan Fox. Ce-i drept, cele două vedete seamănă, însă românca noastră este mai frumoasă. Și, pentru că tot suntem la capitolul frumusețe naturală, Antonia are câteva reguli de aur de la care nu se abate pentru a se menține mereu în formă.

Artista are foarte mare grijă de tenul ei și este atentă la produsele pe care le folosește. De asemenea, rutina ei este una riguroasă și se asigură că, orice ar fi, niciodată nu merge la culcare machiată. Obiceiul de a se demachia mereu l-a moștenit de la mama ei care i-a dat cele mai bune sfaturi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)