Antonia și-a îngrijorat de-a binelea fanii după ce a postat o fotogafie în care apare într-un cabinet medical pe perfuzii. Artista i-a liniștit și le-a dezvăluit și motivul pentru care a ajuns în această situație.

Soția lui Alex Velea este o femeie fatală și face cu adevărat senzație oriunde ar merge. Cu un spirit de artistă în sânge, diva face față cu brio oricărei provocori când vine vorba de planul profesional. Chiar și în condițiile pandemiei de coronavirus, artista s-a descurcat cum a știut ea cel mai bine. În același timp, în această priaodă a avut ocazia și să fie cât mai aproape de fanii ei din mediul online, având în vedere că mare parte din timp l-a petrecut acasă, în sânul familiei.

Care este motivul pentru care Antonia a ajuns pe perfuzii?

Bineînțeles, diva i-a purtat pe fanii ei pe oriunde ea a mers. Așa că internauții au avut ocazia să o vadă pe aceasta la sala de fitness, iar după aceea Antonia a postat o serie de imagini care i-a băgat în ceață de-a binelea pe fani.

Nu cu mult timp în urmă, șatena s-a fotografiat în timp ce era pe perfuzie. Inițial, internauții au fost de părere că s-a întâmplat ceva grav, însă artista i-a liniștit rapid spunându-le că este vorba doar despre un tratament care are scopul de a-i oferi un plus consistent de vitalitate și energie.

„Sănătatea mai întâi. Sunt bine :)”, a scris Antonia la InstaStory.

Antonia a ajuns pe patul de spital! Fanii s-au îngrijorat cumplit. Ce a pățit soția lui Alex Velea: ”Sănătatea” / FOTO

Antonia pune sănătata pe primul plan, așa că are grijă ca întotdeauna să fie într-o formă maximă. Se pare că după cele două săptămâni în care Antonia și-a petrecut timpul numai în casă, a simțit nevoia de o revitalizare, așa că a apelat la un tratament special care, în același timp, îi întărește sistemul imunitar, dar are un rol ajutător și în procesul detoxifierii.

„După două săptămâni în casă, am zis să vin la locul meu de „vindecare” să îmi fac un tratament”, a mai spus frumoasa Antonia.