Antena a decis să facă mai multe schimbări în ceea ce privește grila de programe. În anul 2022 telespectatorii nu își vor mai putea vedea pe micile ecrane câteva dintre vedetele preferate. Trustul a decis ca mai multe emisiuni difuzate la Antena Stars să fie scoase din grila de programe, deorece nu fac suficientă audiență.

Printre acestea se numără și show-ul lui Brigitte și al lui Florin Pastramă. Aceștia nu vor mai apărea pe micile ecrane, însă nu sunt singurii! Iată de ce s-a făcut această alegere și ce alte emisiuni nu se vor mai difuza!

1. Emisiunea lui Brigitte Pastramă, scos din grila Antena Stars în 2022

Știm cu toții că viața lui Brigitte și a lui Florin Pastramă este destul de tumultoasă și interesantă, însă aceștia nu au suficientă audiență pentru a continua cu reality-show-ul la Antena. Aceștia au fost deja anunțați de către producători că nu vor mai apărea pe micile ecrane în cadrul emisiunii, începând cu 2022.

2. Show-ul lui Armin Nicoară și al Claudiei Puican nu va mai fi difuzat pe Antena

„Am fost anunțați că nu vom mai face show-ul. E adevărat, înainte, noi am vorbit cu producătoarea noastră, i-am spus că ne este destul de greu să mergem și la cântări, la petreceri, să și filmăm… Nu știu cum au fost audiențele show-ului, nu știu dacă de aceea s-a renunțat la a continua colaborare.

Oricum, noi nu putem spune că suntem supărați, ne era destul de greu să facem față la programul încărcat. Și, ca să fim sinceri, încă de când le-am propus proiectul am discutat cu producătorii să facem un sezon și să vedem apoi cum a mers și să luăm decizii cu privire la un alt sezon. Oricum, deja a fost filmat cam totul, am făcut și încheierea, așa că lucrurile s-au rezolvat.” , a declarat Armin Nicoară pentru  FANATIK.

Antena Stars face schimbări în 2022. Ce emisiuni vor fi scoase din grila de programe a Antenei
social media

3. Ameri Nasrin și Dima Trofim nu vor mai prezenta matinalul de la Antena Stars

Și pentru Ameri Nasrin și Dima Trofim se întâmplă același lucru. Deși cei doi făceau audiențe destul de mari cu emisiunea de dimineață, trustul a decis să renunțe la show-ul lor. Principalul motiv ar fi faptul că Antena dorește ca publicul să se uite doar la un singur show matinal și să nu mai fie nevoiți să se împartă între cele două. Astfel, oamenii de acasă vor urmări doar  „Neatza cu Răzvan și Dani.”

4. Cine sunt persoanele care vor avea în schimb show-uri la Antena Stars

Chiar dacă se va renunța la anumite emisiuni, Antena Stars a pregătit alte surprize în schimb. Se pare că Ana Morodan și Amalia Bellantoni își vor expune viețile în două reality-show-uri.