Anne Hathaway nu se oprește din a-și uimi fanii. Actrița a reușit mereu să-și păstreze viața personală privată, fiind mereu atentă la informațiile pe care le-a dezvăluit publicului.

Reclamă

Toată lumea a rămas absolut uimită anul trecut în luna noimebrie, atunci când actrița a postat o fotografie în care părea că este însărcinată. Anunțul oficial despre sarcină a fost făcut abia în iulie, anul acesta, deci se pare că Anne nu s-a grăbit să împărtășească veștile bune cu admiratorii săi.

În timpul sarcinii, ea a dat dovadă de modestia care îi este atât de caracteristică. Nu a postat fotografii cu burtica ei și nici nu a ținut să ofere fanilor săi detalii despre sarcină.

Reclamă

Singurul subiect pe care Anne Hathaway a ținut neapărat să îl atingă a fost cel al infertilității, semn că și vedeta s-a confruntat cu această problemă în trecut.Ea a recunoscut că drumul către o familie nu a fost nici pentru ea prea ușor. Vedeta a mărturisit că inferitilitatea i-a dat bătăi de cap, însă se pare că totul a meritat.

Recent, actrița a fost surprinsă cu bebelușul său. Aceasta era împreună cu soțul său, Adam Shulman și primul lor fiu, micuțul Jonathan care are doar 3 ani.

Toți fanii ei se bucură pentru ea și familia lor și le-au transmis lui Anne și lui Adam toate gândurile lor bune.