Anna Lesko si Culita Sterp au dat lovitura cu melodia „Ivanko”. Colaborarea este una inedita, iar putini se asteptau sa ii vada vreodata pe cei doi intr-un duet. Cel care a facut totul posibil a fost Costi Ionita, care a mai avut si alte surprize pentru romani in aceasta vara. Tot ei i-a adus impreuna pe Ruby si Florin Salam, dar si pe Jador, Emilia si Jay Maly. Anna și Culita au format un cuplu in videoclipul melodie, dar a existat si un sărut in afara?

Reclamă

Anna Lesko a facut dezvaluiri incendiare din spatele camerelor de filmat. Iubita lui Culiță Sterp nu a fost prea bucuroasa sa auda asta, insa artistul nu a avut nicio scapare. Cântăreața a dezvăluit ca buzele manelistului au atras-o ca un magnet. Chiar și cu o noapte inainte de filmarea videoclipului nu a putut sa doarma, pentru ca se gandea cum sa faca sa ii fure un sarut lui Culita. Barbatul nu se astepta niciodata la asemenea dezvaluiri fara perdea.

A fost sau nu a fost sarut?

Din păcate, Anna Lesko a fost nevoita sa isi puna pofta in cui. Cântăreața nu s-a putut bucura de buzele colegului ei de piesa, pe care le numeste „apetisante”. Cât despre Culita, acesta a declarat ca relatia dintre ei este una pur si simplu profesionala. Barbatul are acum o iubita, careia vrea sa ii fie fidel, asadar nu a cedat avansurilor mult mai experimentatei sale colege de scena.

Reclamă

„Eu chiar m-am gândit înainte, de aia nu dormeam toată noaptea, pentru că mă gândeam: „Doamne, ce să fac? La ce să mă gândesc ca să nu-i pup buzițele alea perfecte? Chiar m-am gândit!”, a dezvăluit Anna Lesko referitor la noul ei partener.

„Noi suntem acum prieteni. Nu stricăm prietenia. Nu amestecăm una cu alta. Doar în piesă suntem…”, a intervenit si Culita, usor fastacit, mai ales ca acesta nu s-ar fi asteptat niciodata la o asemenea declaratie.