Anna Lesko este imaginea perfectă a unei femei puternice. Artista este o mamă singură, însă cumva reușește perfect să îmbine perfect viața de familie cu cea profesională. Cel mai recent proiect al vedetei, emisiunea “Ferma”, este un adevărat succes.

Anna Lesko a trecut prin multe urcâșuri și coborâșuri în ultimul an. A divorțat în anul 2019 de DJ Vinnie, apoi s-a pus pe picioare în cel mai scurt timp posibil. Este o mamă singură, însă pare că ultimele luni au făcut-o să înflorească.

“Eu sunt mama care creşte singură un copil, sunt şi femeie, şi bărbat, am grijă de casă, n-am bonă, nu am femeie de serviciu, gătesc, spăl, curăţ, îmi văd de carieră, trebuie să am grijă şi de mine totodată. E foarte greu.” , a povestit Anna Lesko.

După o căsnicie eșuată, artista nu și-a pierdut încă speranța în iubire. Nu îi este teamă să simtă, în ciuda faptului că nu mai crede în mariaj. Surse apropiate ei chiar declară că Anna și-ar fi refăcut viața cu un bărbat foarte influent. Identitatea lui este ascunsă însă, deoarece nu dorește ca publicul să se amestece în relația lor.

Anna Lesko spune că cel mai important lucru într-o relație este spațiul personal

Anna Lesko să sfaturi despre relații. "Focul în relaţie se reaprinde dacă..”

Vorbind despre relații, Anna Lesko și-a permis să le ofere fanilor săi câteva sfaturi. Conform spuselor sale, cel mai important lucru în iubire este spațiul personal. Chiar dacă doi oameni au anumite sentimente unul pentru celălalt, fiecare trebuie să își păstreze propriul spațiu personal și să nu renunțe la drumul său. Cea mai mare greșeală este să faci absolut totul împreună cu partenerul tău.

“Trebuie să existe spaţiu. Chiar dacă e o relaţie, nu trebuie să devenim, din doi, unul. Fiindcă e moarte curată. Aşa se duce totul liniştit, dar sigur. Fiecare trebuie să-şi păstreze spaţiul şi identitatea, cu propriile dorinţe, nevoi şi prieteni. La fel cum focul are nevoie de aer, aşa şi oamenii au nevoie de asta. Focul în relaţie se reaprinde dacă ne dăm spaţiu. De-asta multe cupluri nu rezistă: se consumă absolut totul împreună, după care nu mai ai ce să consumi. „ , a mai adăugat cântăreața.