Anna Lesko este o apariție inedită oriunde merge. De-a lungul timpului, aceata ne-a obișnuit cu apariții care mai de care mai sexy. Este conștientă de faptul că a fost înzestrată cu niște forme foarte frumoase, iar de aceea artista nu ezită să le pună în evidență așa cum știe ea cel mai bine. Cântăreața ”se postează” adesea fără inhibiții pe rețelele de socializare.

Așa s-a întâmplat și de această dată! Nu cu mult timp în urmă, vedeta s-a fotografiat într-o postură foarte sexy. Avea pe ea o pijama, însă bluza era desfăcută. Fanii i-au putut admira în voie sânii voluptoși fără sutien. Singura ”barieră” între fani și o imagine cu totul de vis stă doar o ceașcă pe care artista a pus-o în dreptul sânilor.

Fotografia a făcut ravagii pe rețelele de socializare. Cum era de așteptat, aceasta a fost foarte apreciată și a primit foarte multe comentarii de la fanii din mediul online.

Anna Lesko, mai hot ca niciodată! S-a pozat în sânii goi...din nou
Anna Lesko, mai hot ca niciodată! S-a pozat în sânii goi…din nou

Cu toate că Anna Lesko a fost criticat uneori din cauza faptului că este mult prea îndrăzneață pe rețelele de socializare, aceasta continuă să fie ea și să facă ceea ce îi place și cum îi place. Pe lângă faptul că are un aspect fizic de lăudat, artista se declară a fi și o gospodină cu niște calități ireproșabile.

„Astazi spal, calc, dau cu pensula. Mai fac si cateva poze pentru a tine evidenta clara a evolutiei mele in carantina??? O dimineata cu zambete?”, a postat artista pe rețelele de socializare.

Anna Lesko, mai hot ca niciodată! S-a pozat în sânii goi...din nou
Anna Lesko, mai hot ca niciodată! S-a pozat în sânii goi…din nou