Anna Lesko este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că adoră să fie în centrul atenției de fiecare dată. În plus, ea se pricepe să atragă toate privirile asupra ei de fiecare dată. Nu de puține ori, imaginile pe care le-a postat pe Instagram au făcut fururi.

Cântăreața are un trup de invidiat pentru care a muncit foarte mult. Multe femei ar da orice să arate la fel ca ea, dar foarte puține reușesc acest lucru. Ea nu ezită să își etaleze formele voluptoase pe internet, ori de câte ori are ocazia. Știe foarte bine cum să pozeze, iar fotografiile ei fac mereu deliciul bărbaților. Masculii ar vrea să fie în preajma ei mai tot timpul, dar ea nu are ochi pentru niciunul.

Anna Lesko le-a dat replica răutăcioșilor

Vedeta se ocupă în mare parte de creșterea băiatului ei. La un moment dat, ea a postat o serie de imagini în care apărea aproape goală în fața micuțului. Toată lumea a luat foc, iar comentariile au început să curgă. Nu este prima dată când i se întâmplă una ca asta.

Recent, ea a primit o serie de comentarii foarte răutăcioase din partea celor care o urmăresc. Chiar dacă nu le răspunde, artista le citește pe toate și este afectată de cele spuse de oamenii din jurul ei. De data aceasta, replicile lor acide au fost picătura care a umplut paharul.

Anna Lesko, luată la rost de fani că e prea sexy. Ce răspuns le-a dat vedeta: „Am văzut negru în fața ochilor”
clickpentrufemei.ro

Cuvintele lor au deranjat-o atât de tare, încât nu s-a putut abține să nu le răspundă răutăcioșilor. Cel mai mult o deranjează cei care se leagă de fiul ei, Adam. Ea este obișnuită cu astfel de remarci, dar este de părere că micuțul nu are nicio vină într-o astfel de situație.

„Ceea ce mă deranjează cumplit este atunci când în discuție este adus Adam. Recent, cineva, nu știu de unde, s-a gândit să-mi spună că nu știu să-mi educ copilul. Atunci am văzut negru în fața ochilor. Totul până la copilul meu!”, a spus Anna Lesko.