Anna Lesko le-a mai făcut încă o surpriză foarte plăcută fanilor ei din mediul online. Bărbații au din plin ce admira la Anna Lesko, un trup de zeiță, tras prin inel, forme foarte bine conturate, o piele creolă care îi accentuează și mai mult frumusețea. Ori de câte ori are ocazia, artista scapă de orice inhibiție și arată tuturor că are cu ce se lăuda.

Anna Lesko, cu gândul la mare și soare

Anna Lesko își menține poziția de femeie fatală. O fire visătoare și cu atuuri fizice nenumărate, frumoasa artistă parcă s-a făcut una cu marea în fotografiile cu pricina. Vizibil încântată de atmosfera și peisajul din care făcea parte, zâmbetul ei larg, satisfacția care i se citea pe chip și, bineînțeles, trupul mereu de felină, au creat un peisaj foarte plăcut pentru admiratorii ei.

Din descriere ne dăm seama că marea îi lipsește destul de mult Annei. Cu toate acestea, cântăreața, pe lângă faptul că are succes mare în plan profesional, știm cu toții că este și o gospodină pe cinste. Nu există niciun fel de mâncare care să o pună pe Anna Lesko în dificultate. Dovadă în acest sens stau chiar filmulețele pe care diva noastră le postează adesea în mediul online.

Anna Lesko, imagini de infarct direct de la malul mării! Vedeta și-a ales cel mai provocator costum de baie / FOTOAnna Lesko, imagini de infarct direct de la malul mării! Vedeta și-a ales cel mai provocator costum de baie / FOTOAnna Lesko, imagini de infarct direct de la malul mării! Vedeta și-a ales cel mai provocator costum de baie / FOTOAnna Lesko, imagini de infarct direct de la malul mării! Vedeta și-a ales cel mai provocator costum de baie / FOTO

„Visez la ea 🍾🏝💙💭”, a scris ea.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, diva le-a arătat fanilor cum se pregătește ea în ceea ce privește partea gastronimică. Mâncărurile tradițional românești nu au putut lipsi de pe masa artistei. Sarmalele și cozonacul au avut un loc de cinste.

Da, calitățile sale de gospodină nu pot fi contestate, dar nici cele care o determină să devină o femeie fatală. Imaginile în cauză vorbesc de la sine, iar costumul de baie pe care diva noastră îl poartă ne poate spune doar un lucru, și anume acela că trupul artistei arată de vis cât mai lipsit de … haine și inhibiții.

„Ce faci cu noi Anușca, că ne dai palpitații. Foarte frumoase pozele. Tu visezi la mare,eu la tine!😍😍😍❤️”, a comentat cineva