Anul 2019 a fost unul destul de dificil pentru Anna Lesko. A fost momentul în care mariajul său cu DJ Vinnie, sau Adrian, s-a încheiat. După 8 ani petrecuți împreună, cei doi au hotărât să o ia pe drumuri separate.

Au urmat apoi lunile de singurătate, perioadă în care Anna Lesko s-a concentrat pe carieră și pe fiul său. În timp, a învățat să se descurce de una singură, iar acest rol pare că i se potrivește ca o mănușă. Reușește fără greș să își îmbine atribuțiile de părinte, femeie și artistă, chiar dacă uneori, la final, îi mai rămâne puțin timp pentru sine.

“Eu sunt mama care creşte singură un copil, sunt şi femeie, şi bărbat, am grijă de casă, n-am bonă, nu am femeie de serviciu, gătesc, spăl, curăţ, îmi văd de carieră, trebuie să am grijă şi de mine totodată. E foarte greu. Tot timpul vreau să fiu atentă cu mine, dar intervin şi oboseala, şi alte lucruri.”, a povestit Anna Lesko.

Anna Lesko este o mamă singură. Cum se descurcă cu micuțul Adam după divorț

Anna Lesko și fostul soț sunt uniți acum doar de Adam

Cât despre relația cu fostul soț, lucrurile stau foarte bine în prezent între ei. Chiar dacă Adrian nu și-a revenit încă după despărțire, cei doi sunt încă legați de Adam. Având în vedere că din punct de vedere legat toate lucrurile s-au încheiat civilizat între ei, cei doi reușesc să comunice și să păstreze o legătură plină de respect.

Micuțul Adam se bucură mult de timpul petrecut cu părinții lui, fiind un copil foarte vesel. Divorțul nu l-a afectat deloc. Tatăl său se pare că îi oferă toată afecțiunea și iubire de care este capabil.

“Adam e un copil super-vesel, nu e afectat, nu e nevoie de niciun psiholog, nu pune mii de întrebări, se simte bine şi acasă, dar şi când îl vizitează pe tatăl lui. Adrian îl iubeşte enorm de mult, e un tată grijuliu.”, a mai adăugat cântăreața.