Anna Lesko este una dintre cele mai sexy femei din România și, de curând, a oferit posibilitatea fanilor ei să o vadă așa cum nu a mai apărut. Anna Lesko este, într-devăr, o apariție oriunde ar merge. Cum pandemia de coronavirus a determinat-o să rămână în casă, aceasta și-a făcut de cap din izolare. Felul în care se prezintă Anna Lesko, nu este pe placul oricui. Așa că aceasta primește, zi de zi, fel și fel de opinii și comentarii la adresa ei.

De data aceasta însă, artista a vrut să iasă din tiparele cu care ne-a obișnuit. Dacă până acum aceasta a defilat mereu sexy, acum se pare că vedeta s-a apucat de gospodărit. Mai mult decât atât, vedeta a ținut să-și țină fanii la curent cu ceea ce face.

”Astazi spal, calc, dau cu pensula. Mai fac si cateva poze pentru a tine evidenta clara a evolutiei mele in carantina🤭🤭🤭 O dimineata cu zambete🍒”, a fost mesajul pe care Anna Lesko l-a lăsat pe conturile sale de socializare. De asemenea, a postat și o fotografie pe măsură, în stilul caracteristic. Comentariile și aprecierile au venit într-un număr extrem de mare. Semn că ceea ce face cântăreața, o face bine. Mai mult decât atât, unii dintre fani și-a exprimat dorința chiar și de a lua-o…de soție.

Anna Lesko
Anna Lesko

”Esti femeia ideala (gospodina in bucatarie,doamna pe strada si pe scena si in pat o amanta desavarsita)”, ”👍👍🌹🌹🌹😍”, ”😋❤️💖 Te iau de nevasta🙌”, ”Esti o mamica frumoasa adorabila muncitoare si responsabila 💋💋💋❤️”, ”Fermecătoare!”, ”Esti fenomenală!”, ”Foarte frumos, bravo”, ”Spor !👌😉😗🙏”, ”Foarte frumoasa și sexy ❤️”, sunt doar unele din zecile de comentarii pe care fanii le-au lăsat la fotografie Annei.

Artista ar face orice pentru fiul ei

Se pare că, mai presus de orice, Anna Lesko este mamă și își iubește necondiționat fiul, pe Adam. Aceasta mărturisește că cea mai importantă persoană din viața ei este propriul copil și că ”se tranformă în leoaică” atunci când simte că ceva nu este în regulă cu micuțul.

„Imi iubesc copilul mai presus de orice. Ma transform intr o leoaica, sfasii tot ce imi sta in cale cand vine vorba despre Adam. In trecut, casatoria era o institutie mai pragmatica, dragostea era optionala. Femeile cresteau copii si imparteau cana cu faina si zahar,,barbatii munceau si se relaxau dar nu in compania lor neaparat. Sau o chestiune economica, ca un parteneriat pe viata, unde respectul prima iar dragostea, chipurile, aparea pe parcurs. Astazi suntem liberi sa fim cu cine vrem si chiar din dragoste din prima nu pe parcurs, in asteptarea lui la geam sau prispa „o veni sau nu la mine astazi”🙂)).

Am mare grija să îi insuflu importanţa familiei (n.red. – fiului ei), rolul meu şi al tatalui său în viaţa lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă. Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru (…) Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este usor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoţională, dar e şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptătoare”, a fost mesajul pe care vedeta l-a scris în mediul online.