Se pare că Anna Lesko este mai ”hot” ca niciodată! Nu contează unde este, căci face un show de zile mari de oriunde s-ar afla, chiar și din… mașină. De ceva vreme, artista și-a obișnuit fanii cu apariții care mai de care mai incendiare și provocatoarea. Aproape în fiecare zi urmăritorii ei au ocazia să-și clătească ochii cu imaginile postate de aceasta. Chiar dacă unii dintre fani o critică pentru felul în care se ”postează”, vedeta face exact ceea ce-și dorește și ceea ce o face să se simtă bine.

Face ce face și iar ajunge în atenția tuturor. De data aceasta, Anna Lesko a pus la pământ două zone dintr-o lovitură. A făcut senzație atât în trafic, în timp real, dar și pe rețelele de socializare. În mediul online a postat un filmuleț în care se aude pe fundal piesa cu care a făcut ravagii la momentul lansării ei, ”Ard în flăcări”. Se pare că Anna Lesko arde…la propriu. Chiar dacă se afla în mașină, acest lucru nu a împidicat-o să se unduiască așa cum știe ea cel mai bine. Senzuală ca de obicei, artista a încins mințile bărbaților din două mișcări.

Ard in flacari🧯🧯🧯

Gepostet von Anna Lesko am Donnerstag, 28. Mai 2020

Anna Lesko tinde să nu piardă vremea, astfel că face mai multe lucruri în același timp. Nu cu mult timp în urmă, vedeta a urcat pe rețelele de socializare o fotografie care a încins rapid spiritele.

Un internaut a fost de părere că Anna se prostește și că se dezbracă prea mult, ”ca toate”, concluzionând și că senzuala vedetă este ”vulgară”. Pe de altă parte, au fost și foarte multe aprecieri la adresa felului în care Anna Lesko reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Anna Lesko arde în flăcări chiar și în trafic! Filmulețul care a făcut ravagii
Anna Lesko arde în flăcări chiar și în trafic! Filmulețul care a făcut ravagii

Ce au spus fanii despre Anna Lesko?

Fotografia pe care Anna a urcat-o pe Facebook a stârnit val de reacții între fanii ei. ”Extraordinara priveliște! Știți de când urmăresc sa cumpăr și eu o scara din aceea??? De unde o aveți??”, ”Zugravu vopseste, tu… BETON!🔥”, ”Hai ca deja te prostesti si tu. Chiar imi placea de tine dar te dezbraci si tu ca toate. Asa ca si tu esti o vulgara. 😑”, ”Sa ne traiesti ca buna mai esti 🔥”, ”Sexy iubita”, ”Sortul e piesa de rezistență💪💪😁”, ”Sexy”.

”Fesierul ala atat de apetisant, e natural, lucrat la sala… sau modificat pe alte cai?”, ”Trupul fermecator venusian se cere mangaiat si iubit cu imaginatia culorilor pe o panza inflacarata de atingerea voluptos virtuoasa a unui maestru binecuvantat de Apolo”, ”Cred ca-ți place zugravul de nu mai termini casa, mereu ești cu folia întinsă ba pe jos, ba pe sus, ori îi place mâncarea la tine”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.