Anna Lesko a demonstrat faptul că nu se sfiește nicio clipă să-și arate formele cu care a înzestrat-o mama natură. Pozează adesea în ipostaze extrem de hot și încearcă să dea imaginația bărbaților peste cap. Nu numai că încearcă, dar și reușește cu succes și nici nu depune prea mult efort. Știm cu toții că senzualitatea este la ea acasă când vine vorba de Anna.

Anna Lesko face senzație cu orice fotogafie sau apariție. Poate fi catalogată ca fiind cea mai dezinvoltă vedetă de la noi din țară. Este extrem de sexy și se observă cu ochiul liber că îi place să fie admirată și complimentată. Chiar dacă stilul ei de a se arăta în mediul online nu este pe placul tuturor, artista pare că face ceea ce își dorește în continuare. Nu ține cont de gurile rele și parcă este din ce în ce mai sexy pe zi ce trece.

De curând, Anna Lesko a mai postat încă o fotografie de ”infarct” pe rețelele de socilizare. Într-o ținută care oferea posibilitatea fanilor să îi admire cele mai frumoase forme, Anna a făcut, din nou, senzație pe internet cu sânii la vedere. Pare că i-a făcut verii o primire pe cinste, așa cum se cuvine. Din imagine nu puteau lipsi cireșele. Cu toate că aceste fructe sunt destul de apetisante, fanii nu și-au putut lua ochii de la ”piesele de rezistență„ din fotgrafie, sânii artistei.

„Nu am stat mult pe gânduri, am și făcut un compot, cu tot cu sâmburi.😉🍒🍒🍒” a scris Anna Lesko, în dreptul postării, știind cum să le atragă atenția fanilor săi.

Cum s-a descurcat Anna Lesko în perioada de pandemie

La fel ca în cazul altor vedete de la noi, și Anna Lesko a fost extrem de afectată de epidemia de COVID-19. Artista a fost nevoită să-și anuleze toate proiectele și evenimentele pe care le avea programate și să-și concentreze atenția pe alte lucruri.

Pe rețelele de socializare, cântăreața le-a arătat fanilor cu ce își ocupă timpul în această perioadă grea. Anna Lesko a fost nedezlipită de fiul său, a gătit, a dansat și s-a distrat. Cu toate acestea, a și muncit din greu pentru renovarea locuinței.