Anna Lesko este o femeie frumoasă care nu se lasă doborâtă de nimic. A trecut printr-un divorț, însă își ține capul sus și nu renunță să creadă în iubire. Chiar dacă în trecut a eșuat pe plan sentimental, artista privește cu optimism spre viitor.

Reclamă

Anna Lesko a demonstrat că se poate descurca și singură. În anul 2019 a divorțat de DJ Vinnie, bărbat cu care are și un copil, pe micuțul Adam. Se pare că despărțirea dintre ei nu a afectat-o atât de mult, deoarece pare foarte fericită.

Vorbind despre căsătorie în general, Anna nu crede în această instituție. Vedeta este de părere că relațiile dintre oameni nu sunt stabilite de o hârtie care să îi unească. Pentru ea, cele mai importante valori într-o relație sunt iubirea, respectul și planurile de viitor comune. Dacă acestea lipsesc, despărțirea rămâne singura variantă.

Reclamă

Anna Lesko nu a crezut niciodată în căsătorie

Anna Lesko a dat cărțile pe față! A vorbit despre divorțul de DJ Vinnie

Mai mult, se pare că artista nu a fost niciodată o fire visătoare. Trăiește în prezent și preferă să fie ancorată în realitate. Pentru ea, basemele cu prinți și rochii de prințesă au fost mereu doar simple povești.

„N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare o instituție perimată. Înainte, avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă”, a povestit artista.

Anna Lesko a preferat să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. A divorțat, însă nu și-a cărat fostul soț prin scandaluri la televizor. Consideră că trecutul ar trebui să rămână în spate, chiar dacă mariajul său nu a fost să dureze.

 „Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe. Sunt deschisă către iubire, noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă”, a mai adăugat vedeta.