Anna Lesko este o femeie care are un corp fără cusur, poate fi catalogată ca ușurință cea mai sexy artistă de la noi. Aceasta și-a obișnuit urmăritorii de pe rețelele de socializare, de-a lungul timpului, cu fotografii care lasă să se vadă mai mult decât ar fi normal, iar fanii acesteia sunt în delir când o văd pe focoasa artistă că își arată formele.

Foarte curând, Anna Lesko a postat pe rețelele de socializare o astfel de fotografie. Se află în grădină într-un mod pur și simplu inedit. Aceasta are o rochie lungu, din dantelă și, însă un detaliu care a fost cireașa de pe tort a fost lipsa lenjeriei intime. Acest lucru i-a înnebunit pe toții fanii artistei.

Anna Lesko a avut o căsnicie de 8 ani împreună cu DJ Vinnie (Adrian Neniță). În prezent, pe aceștia îi mai leagă doar copilul pe care îl au împreună, Adam. Aceștia se străduiesc să îi ofere tot ceea ce este mai bun micuțului băiețel.

„Imi iubesc copilul mai presus de orice. Ma transform intr o leoaica, sfasii tot ce imi sta in cale cand vine vorba despre Adam. In trecut, casatoria era o institutie mai pragmatica,,dragostea era optionala. Femeile cresteau copii si imparteau cana cu faina si zahar,,barbatii munceau si se relaxau dar nu in compania lor neaparat. Sau o chestiune economica, ca un parteneriat pe viata, unde respectul prima iar dragostea, chipurile, aparea pe parcurs. Astazi suntem liberi sa fim cu cine vrem si chiar din dragoste din prima nu pe parcurs, in asteptarea lui la geam sau prispa „o veni sau nu la mine astazi” ?)).

Am mare grija să îi insuflu importanţa familiei (n.r. fiului ei), rolul meu şi al tatalui său în viaţa lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă. Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru (…) Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este usor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoţională, dar e şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptătoare”, au fost mărturisirile Annei Lesko înșiruite pe rețelele de socializare.