Încă de când s-a lansat în muzciă, Anna Lesko și-a uimit publicul cu trupul ei tras ca prin inel. Imediat și-a căpătat titlul de una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Uimitor este că după aproximativ 15 ani de la lansarea celebrei melodii „Anicyka Maya”, cântăreața parcă a devenit și mai sexy decât era deja.

Anna Lesko este conștientă de atuurile sale și s-a folosit la maxim de ele pentru a-și crește celebritatea. Chiar dacă între timp a devenit mamă, nimic nu pare să-și lase amprenta peste formele ei seducătoare. Fotografiile incendiare pe care vedeta nu a ezitat să le posteze niciodată i-au adus milioane de aprecieri și mai ales i-au menținut faima.

Cum s-a pozat Anna Lesko pe Instagram?

Recent, cântăreața de muzică pop a reușit să-și pună din nou fanii pe jar.  Frumoasa de de origine ucraineană s-a pozat în lenjerie intimă sexy, într-o poziție mult prea… provocatoare. Din nefericire pentru ea, părerile au fost împărțite în secțiunea de comentarii de pe Instagram.

În timp ce unii dintre fani au complimentat-o pentru calitățile sale fizice, ceilalți i-au ironizat atât poziția în care s-a fotografiat, cât și textul.

Anna Lesko a comis-o din nou! Cât de sexy s-a pozat artista, în lenjerie intimă transparentă. FOTO
Instagram

Care a fost reacția urmăritorilor vedetei?

Evident, oricât de controversată s-ar afișa Anna Lesko, mereu o să aibă susținătorii ei până la moarte… mai exact spectatorii masculini. Însă de această dată, se pare că și bărbații au fost cam depășiți de poziția și textul cântăreței. Aceasta a pus ca descriere la poza de mai sus un text ușor de reinterpretat de fani.

„1, 2, 3… Să ne distrăm!”, a scris Anna Lesko care probabil se juca de-a v-ați ascunselea cu fiul ei în vârstă de 7 ani.

Indiferent de semnificația știută doar de vedetă, fanii au dat frâu imaginației și au început să scrie comentarii care mai de care mai interesante.

„Zi o rugăciune și pentru noi păcătoșii”, „Cine nu-i gata…Să nu se uite”, „Ai un corp superb”, au fost doar câteva din comentariile fanilor.