Reclamă
Reclamă

Sărbătorile de iarnă urmează să vină și toți sunt curioși de cum va fi vremea. Dacă vom avea sau nu zăpadă de Crăciun și de Anul Nou. Meteorologii au anunțat prognoza meteo până după Revelion, mai exact până pe 3 ianuarie. Vă prezentăm vremea pentru următoarea perioadă.

Anotimpul friguros a venit și la noi în țară, astfel că în zonele de munte se simte cel mai bine. În diferite locații montane a nins, iar turiștii plecați în mini-vacanța de 1 decembrie s-au bucurat de fulgii de zăpadă.

Toată lumea este nerăbdătoare să afle cum va fi vremea în zilele de sărbătoare, de Crăciun și de Anul Nou. Meteorologii au anunțat ce se întâmplă cu vremea, dacă vor mai scădea temperaturile sau nu, urmează să aflați acum.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie în prima parte a lunii, până pe 20 decembrie, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. După 20 decembrie, temperaturile încep să scadă și va fi mai frig.

Reclamă
pixabay

06.12.2021 -13.12.2021

În această săptămână temperaturile vor fi mai ridicate pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Vor exista și zone unde se înregistrează precipitații, precum zonele vestice și nord-vestice.

13.12.2021 – 20.12.2021

Și în această săptămână, vremea rămâne la fel de caldă pentru această perioadă. Precipitațiile din a doua săptămână vor fi mai reduse în toată țara,

20.12.2021 – 27.12.2021

Temperaturile încep să scadă și intrăm în normalul de vreme mai rece, specifică acestui anotimp. Vor exista și precipitații normale pentru acest interval. Zonele în care precipitațiile vor fi minime sunt cele vestice și local în zonele de centru și sud-estice.

27.12.2021 – 03.01.2022

Noul an nu ne surprinde cu nicio schimbare climatică, temperaturile vor fi normale pentru perioada de iarnă. Precipitațiile vor fi normale în toată țară, nu vor exista excese de niciun fel.

Reclamă
Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro