Într-un interviu recent, Angenlina Jolie a oferit mai multe detalii despre despărțirea sa cu Brad Pitt și modul în care acest lucru a afectat-o.

Actrița a declarat că separarea sa de soțul său a afectat-o foarte tare, până în punctul în care ea ajunsese să nu se mai recunoască pe sine. Angelina a declarat că se simțea destul de pierdută, iar asta a făcut-o să fie acum într-o perioadă de tranziție, în care încearcă să revină la ceea ce a fost cândva.

Vedeta vorbeste deschis acum despre fosta sa relație, deși ea povestește cum sfârșitul căsniciei cu Brat a lasat-o goală și foarte rănită. Ea a adăugat ca adesea se simțea insignifiantă, având o încredere în sine foarte scăzută.

Se pare că pe lângă divorț, Angelina se confrunta în momentul respectiv și cu probleme grave de sănătate, care au contribuit la modul negativ în care ea se privea pe sine. Aceste probleme au făcut-o doar să fie mai puternică, mai recunoscătoare pentru viața pe care o are și să fie motivată să continue, indiferent de circumstanțe.