Angela Similea le-a avut pe toate în viață. Talentul său a fost ca și cheia unei porți către o viață de vis. A umplut sălile de concerte, a vândut mii de albume, iar românii încă îi ascultă cu mult drag muzica. Soarta i-a scos în cale un bărbat bun, care a iubit-o și i-a fost mereu alături. Totuși, aceste lucruri au dispărut, ușor, ușor, iar destinul ei s-a transformat într-unul tragic.

Reclamă

Angela Similea nu mai are strălucirea anilor tinereții. La vârsta admirabilă de 74 de ani, își duce bătrânețea frământată de probleme și datorii. Cu toate că a avut o viață minunată, se pare că acum i-a fost scris să înfrunte multe greutăți.

O adevărată vedetă în anii 70′, cântăreața se pare că are acum o soartă tragică. Și-a pierdut tot ce avea mai de preț, iar necazurile nu se opresc aici.

Reclamă

Totul a început în urmă cu 9 ani, în anul 2011, atunci când soțul artistei a murit. Victor Surdu, cel care i-a fost alături la bine și la greu Angelei Similea a pierdut lupta cu viața, la doar 63 de ani. A luptat cu o boală grea, cancerul, iar în cele din urmă a fost răpus.

Cea care a rămas să-l plângă și să dea de cap problemelor a fost Angela Similea. Cei doi soți au acumulat multe datorii, pe care artista s-a chinuit să le plătească. A pierdut proprietate după proprietate, până a rămas cu aproape nimic.

Angela Similea a rămas fără casă și locuiește la niște prieteni

Angela Similea are o soartă tragică. Și-a pierdut averea și casa!

Singura casă care i-a rămas este vila impresionantă din satul Mataraua, loc unde nu poate locui însă. Amintirea soțului nu o lasă, așa că singura variantă a fost să scoată imobilul la vânzare. Deși a fost estimat la 750.000 euro, nimeni nu pare că este interesat să cumpere construcția. Așadar, Angela Similea este obligată să locuiască la niște prieteni, până când își va găsi un loc al ei.

Cântăreața s-a retras din viața publică, aparițiile ei în fața fanilor fiind acum foarte rare. A renunțat chiar și la cântat, așa că își petrece timpul departe de cei ce au iubit-o atât de mult.