Angela Rusu a trecut prin momente dificile, după ce a adus pe lume al treilea copil, în vara lui 2021! Solista de muzică de petrecere a născut o fetiță la vârsta de 46 de ani. La scurt timp după ce a devenit iar mamă, solista a intrat în depresie postnatală. De curând, Angela Rusu a exemplificat cu ce stări s-a confruntat și cum a reușit să treacă cu brio peste toată situația dificilă. 

Angela Rusu a apelat la medici pentru a se trata de depresie postnatală

Angela Rusu s-a confruntat cu depresia postnatală, după ce a născut pentru a treia oară. Interpreta și-a dorit enorm să mai aducă pe lume un copil, așa că a apelat la o clinică de fertilizare in vitro.

Anul trecut, în luna mai, ea a născut o fetiță sănătoasă. La mai bine de un an, solista a povestit că a trecut printr-o situație neplăcută, după nașterea micuței sale, Maria Anais. A suferit de depresie postnatală și a apelat la specialiști. Timp de mai multe săptămâni, ea a urmat un tratament, care a ajutat-o să se pună pe picioare.

„Bineînțeles că am fost pe tratament, medicamente, mie mi-a fost foarte greu când m-am văzut cu fetița acasă și să accept faptul că mi s-a schimbat viața radical și, cu toate că mi-am dorit-o atât de mult, foarte mult.

Am făcut sacrificii foarte mari, am făcut patru fertilizări în vitro, abia după a patra am reușit și am rămas însărcinată. Mi s-a întâmplat așa, practic mi s-a schimbat lumea, adică mi s-a dat lumea cu susul în jos. Mi se părea totul anormal, nu mi se mai părea nimic firesc, totul se învârtea și se învârte și acum în jurul fetei, a povestit cântăreața pentru Wowbiz.ro.

foto: instagram

A fost ajutată de soacra ei

Abia după botezul micuței, Angela Rusu a început să se simtă mai bine, mai ales că a avut ajutor din partea soacrei sale.

„Mi-a fost greu câteva luni de zile, pot să spun până la botez. Nici măcar petrecerea de botez nu am putut să o organizez, nu eram în stare, din cauza stării în care eram. După petrecerea de botez am început să îmi mai revin și am văzut că și soacra mea se descurcă cu ea, pentru că îmi făceam probleme de bonă.”, a mai adăugat aceasta.