Fostul cancelar german, Angela Merkel, a făcut un anunț dezastruos legat de Vladimir Putin! 

Fostul cancelar german, Angela Merkel, a vorbit într-un interviu despre amenințările lui Putin referitoare la folosirea armelor nucleare. În opinia ei, Occidentul ar trebui să ia în serios amenințările lui Putin, fiindcă nu sunt o cacealma, iar prudența acest lucru nu este un semn de slăbiciune sau conciliere. 

Mai mult, Angela Merkel a declarat că a lua în serios aceste amenințări ale președintelui rus. Este un semn de înțelepciune politică.

Amenințări în rafală de la Rusia

Reamintim faptul că în discursul pe care l-a susținut pe data de 21 septembrie, atunci când a anunțat decretarea mobilizării parțiale în Rusia, Președintele Vladimir Putin a denunțat un presupus șantaj nuclear al statelor occidentale și a spus că nu va ezita să răspundă cu toate armele pe care le poate folosi. 

„Dacă integritatea teritorială a țării noastre este amenințată, vom folosi toate mijloacele disponibile pentru a ne proteja poporul – aceasta nu este o cacealma”, a subliniat liderul de la Kremlin.

Angela Merkel, anunț apocaliptic despre amenințările nucleare ale lui Putin: Luați-le în serios!

Dar nu este singurul care amenință cu aceste arme nucleare. Fostul președinte și premier rus, Dmitri Medvedev, a vorbit și el despre un presupus atac nuclear. El a declarat că Rusia își poate folosi armele nucleare fără a întreba pe nimeni, pentru a apăra anexarea teritoriilor. 

Oficial rus: Ar putea rezulta un război nuclear din cauza lui Joe Biden

Un alt oficial rus, Serghei Markov, consilierul lui Vladimir Putin, a avertizat Londra cu privire la un atac nuclear. El a spus că un război nuclear ar putea rezulta din comportamentul nebunesc al președitelui SUA, Joe Biden, și al premierulor Marii Britanii, fostul prim-ministru Boris Johnon și Liz Truss. 

Televiziunile rusești au început și ele să escaladeze propaganda privind folosirea armelor nucleare în contextul în care Moscova se pregătește să anexeze teritoriile ucrainene pe care le-a ocupat din regiunile Donețk, Lugansk, Zaporojie și Herson. 

Autoritățile de ocupație instalate în aceste teritorii au anunțat miercuri rezultatul previzibil al acestor referendumuri.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.