Reclamă
Reclamă

Un angajat al unei benzinării din Târgoviște nu a fost lăsat să iasă dintr-un birou, a fost amenințat și agresat pentru a-i arăta înregistrările camerelor video unui bărbat care dorea să obțină imagini în care era surprinsă soția sa, informează, vineri, IPJ Dâmbovița.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au descins, joi, la domiciliile a doi bărbați, de 46 și 17 ani, din Târgoviște. Activitățile au fost desfășurate pentru administrarea probatoriului în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și șantaj.

„Din investigațiile efectuate a reieșit că cei doi, la data de 30 mai a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-o stație de alimentare cu carburant din Târgoviște, ar fi lipsit de libertate un tânăr de 23 de ani, respectiv nu i-ar fi permis să iasă dintr-un birou, l-ar fi amenințat cu acte de violență și l-ar fi agresat fizic pentru a obține o înregistrare compromițătoare cu soția bărbatului de 46 de ani”, precizează IPJ Dâmbovița, potrivit Agerpres.

Reclamă

Cei doi bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentați magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro