Andy de la Puterea Dragostei a părăsit-o pe Andreea Oprică în favoarea Ramonei?! Detalii șoc despre cel mai proaspăt cuplu din Casa Puterea Dragostei

andreea-oprica-andy
andreea-oprica-andy

Se pare că Andy rupe din nou inimile concurentelor din Casa Puterea Dragostei. Să fie Andreea Oprică de domeniul trecutului, iar Andy să se îndrepte câtre altă concurentă?

Andy de la Puterea Dragostei s-a reîntors în Turcia după o absență mai îndelungată. Acesta urmează să reintre în emisiune, dar după cele 14 zile pe care le va petrece în carantină.

În acest timp în care Andy ar fi trebuit să stea în carantină, se pare că s-a întâlnit cu o concurentă din casa dragostei. Este vorba chiar despre Andreea Oprică. Acesta recunoaște că a făcut acest lucru în secret și au și făcut poze împreună. Cum nu era de ajuns, există anumite supoziții conform cărora cei doi ar fi întreținut chiar și relații intime.

Pentru moment, Oprică nu mai dorește să intre în Casa Puterea Dragostei de una singură, pentru că Andy trebuie să respecte cele 14 zile de carantină. Aceasta va aștepta pentru a intra din nou în emisiune alături de acesta.

Se speculează, însă, că Andy deja și-a îndeptat atenția către altă fată nouă din casă, către Ramona, părăsind-o pe Andreea Oprică.

Aceste speculații sunt și mai întărite de apariția unor poze cu Andy și Ramona în care par destul de apropiați.

Ramona are vârsta de 25 de ani și are și un copil în vârstă de 7 ani, aceasta locuind în Germania de aproximativ 5 ani.

„Eu vin din București, dar trăiesc de mult în Germania, am un copil de 7 ani și 25 de ani. Am vrut să fiu o mamă tânără” – a mărturisit noua concurentă băieților.

”Părinții mei au avut mai mult grijă de băiețelul meu. Am fost căsătorită, dar nu legal” – a declarat aceasta în Casa Puterea dragostei fetelor.

Proaspăta concurentă susține faptul că a venit în Casa Puterea Dragostei pentru un anumit băiat din emisiune, însă a refuzat să dezvăluie identitatea acestuia, se pare.

Lasă un răspuns

marina-voica

Marina Voica, dramă fără precedent! ”Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac și cum sunt”

horoscop zilnic 6 martie 2020

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 aprilie 2020. Peștii își vor da seama de o greșeală