Andrew Tate a transmis un nou mesaj din spatele gratiilor. Milionarul se consideră un adevărat erou. 

Unul dintre frații Tate, Andrew, a postat încă un mesaj din spatele gratiilor. Acesta lasă de înțeles că se consideră un adevărat erou. În continuare, milionarii și complicele lor se consideră victime și acuză că sunt ținuți fără dovezi în închisoare. 

„Mă aflu în această celulă pentru că nu mi-am închis gura, pentru că refuz să mă opresc din ascensiune. Aș fi putut să mă opresc la primul meu milion, să mă opresc la primele 10 sau 100. Există un motiv pentru care majoritatea eroilor au petrecut ceva timp într-o celulă”, a scris milionarul.

Andrew Tate, un nou mesaj din spatele gratiilor

Reamintim că la finalul anului 2022, Andrew și Tristan Tate, dar și două românce, au fost ridicați de procurori. După ce au fost reținuți, judecătorii au decis să îi aresteze preventiv pentru 30 de zile. Recent, arestul preventiv al acestora a fost prelungit, așadar, cei patru vor mai rămâne în arest până la finalul lunii februarie 2023.  

Frații Tate sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Procurorii au pus sechestru pe averea acestora, iar astăzi, oamenii legii au pus stăpânire și pe monedele virtuale ale celor doi frați. 

Andrew Tate, un nou mesaj din spatele gratiilor: Există un motiv pentru care majoritatea eroilor...

Judecătorii din România, neimpresionați

Între timp, avocata vedetelor de la Hollywood, Tina Glandiana, face tot posibilul pentru a-i scoate pe aceștia din spatele gratiilor. Glandiana este cunoscută pentru că a apărat în instanțele din America vedete precum Mike Tyson, Chris Brown sau alte personalități celebre. 

Cu toate acestea, judecătorii români nu au fost absolut deloc impresionați de cunoscuta avocată. După ce Tribunalul București a decis să le prelungească arestul preventiv al fraților Tate, milionarii au contestat decizia. Cazul a fost judecat de Curtea de Apel București, care a decis să mențină arestul preventiv.  

Judecătorii români consideră că cei doi milionari sunt periculoși, motiv pentru care îi țin în spatele gratiilor. Pe de altă parte, frații Tate susțin că nu există dovezi pentru faptele de care sunt acuzați. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.