Andrew Tate, a transmis un nou mesaj din spatele gratiilor.

Bărbatul a scris pe Twitter că țara noastră este un stat comunist. Milionarul americo-britanic le-a spus susținătorilor săi că s-a mutat la noi în țară fiindcă așa i-a fost mai ușor să scape de acuzațiile de viol. 

În postarea sa de pe Twitter, Andrew Tate acuză că este ținut în închisoare fără ca oamenii legii să aibă probe sau dovezi, ci doar suspiciuni. Bărbatul spune că este ținut în închisoare, în timp ce oamenii legii încearcă să îl găsească vinovat pentru mai multe lucruri. 

Andrew Tate, din spatele gratiilor: România este o țară comunistă

„Apoi îți vor risipi viața pe măsură ce eșuează. Te eliberează ani mai târziu și nici măcar nu își cer scuze”, acuză o nouă postare făcută pe pagina de Twitter a lui Andrew Tate. 

Andrew Tate, împreună cu fratele său mai mic, Tristan Tate, au fost ridicați de procurori și ulterior, arestați preventiv, la finalul lunii decembrie 2022. Împreună cu alte două românce, ei sunt acuzați, printre altele, de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de carne vie și viol.  

Andrew Tate, a transmis un nou mesaj din spatele gratiilor. Bărbatul a scris pe Twitter că țara noastră este un stat comunist. Milionarul americo-britanic le-a spus susținătorilor săi că s-a mutat la noi în țară fiindcă așa i-a fost mai ușor să scape de acuzațiile de viol. 

Cei patru au avut o încercare de a fi eliberați din arestul preventiv, însă Curtea de Apel București le-a respins cererea. Recent magistrații Tribunalului București au decis să le prelungească măsura arestului preventiv cu încă 30 de zile. 

Milionarul se plânge de condițiile din închisoare

Andrew Tate a primit acordul oamenilor legii de a trimite și a primi mail-uri, motiv pentru care a transmis o scrisoare în care s-a plâns de condițiile din închisoare. Fiind cunoscută viața de lux pe care o avea și cu care se afișa pe rețelele de socializare, acum i s-a schimbat complet stilul de viață. 

El a transmis un mesaj din celula în care spune că nu are curent electric, că sunt gândaci, păduchi și pleoșnițe. De condițiile arestului central din Capitală s-au mai plâns în trecut și Elena Udrea sau alți politicieni din România.