Andrew Tate și-a trimis prima scrisoare, la mai bine după 30 de zile de când a fost arestat preventiv. Miliardarul britanic a vorbit despre condițiile grele din închisoare, dar și despre gardienii pe care-l păzesc.

Andrew și Tristan Tate au ajuns în spatele gratiilor, după ce au fost acuzați de trafic de persoane, viol și organizarea unui grup infracțional. Autoritățile au descoperit că cei doi britanici au câștigat o avere de pe urma unor tinere, pe care le forțau să facă videochat.

În ciuda acuzațiilor și a dovezilor deosebit de grave, frații Tate neagă în continuare totul. În repetate rânduri, Andrew a pozat în victimă și a spus că totul a fi doar o încercare de a-l distruge. Cine ar fi presupusul „dușman” al fostului luptător însă, nimeni nu știe.

Milionarii au fost închiși la finalul anului 2022, iar Tribunalul București a prelungit măsura de arest preventiv până pe 28 februarie. Între timp, Andrew Tate și-a transmis primele gânduri despre viața din arest. El a primit permisiunea să trimită emailuri, cale pe care s-a plâns de condițiile inumane din Arestul Central al Capitalei.

Vă voi trimite lecțiile mele zilnice dintr-o încarcerare nedreaptă. Încearcă să mă doboare. Aruncat în interiorul unei celule fără lumină. Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte., a scris Tate.

În realitate însă, este puțin probabil ca celula pe care o are Andrew Tate să fie atât de macabră. Până acum, el și fratele său au fost vizitați de diplomați din Marea Britanie și SUA. Cum sunt cetățeni străini, Ambasadele statelor au fost obligate să se asigure că le sunt respectate drepturile în închisoare.

Britanicul a vorbit și despre cei pe care-l păzesc. În loc să fie sfidător însă, Andrew a încercat mai degrabă să fie umil. A relatat cum va continua să rămână respectuos, chiar dacă presupușii săi „dușmani” încearcă să-l doboare.

Când gardienii mă aduc din sala de judecată, rămân absolut respectuos. Ei încearcă să-mi toarne ură în inimă. Dar, vă rog și vă mulțumesc, rămâneți cu mine în permanență. Gardienii noștri își fac doar treaba, au familii de hrănit în vremuri grele. Nu vă uitați manierele. Ei încearcă să-mi frângă mintea de fier cu o încarcerare nedreaptă. Respectul meu absolut pentru toți cei din jurul meu este actul meu de revoltă absolută. Ei nu mă pot înfrânge., a mai scris el.