Andrew Tate a făcut furori în mediul online datorită modului în care și-a expus viața. Milionarul britanic a fost luat drept model de numeroși tineri. Deși s-a remarcat mai mult expunându-și principiile despre bani, carieră sau femei, Cobra Tate așa cu este recunoscut a intrat și în showbiz. Acesta a lansat de curând o melodie.

Andrew Tate cântă despre bani, femei și putere

Andrew Tate și-a început cariera în sport, optând pentru kickboxing. Deși este de-a dreptul pasionat de acest domeniu, milionarul a pus pe locul doi aportul. Asta pentru că a descoperit cum poate face rapid și mai mulți bani decât avea deja.

Cobra Tate sau Top G, așa cum își spune, a predat cursuri prin intermediul website-ului personal. Acesta și-a învățat audiența cum să își canalizeze atenția spre bani și chiar să îi câștige. Ulterior, succesul l-a aruncat în zona marketing-ului de influență.

A câștigat astfel numeroși adepți ai stilului său de viață. Cei mai mulți dintre ei, tineri dornici să urce rapid pe scările succesului financiar. Andrew Tate nu s-a mulțumit nici cu această reușită, astfel că a vrut să marcheze încă una în palmares. Acesta s-a lansat în muzică recent cu piesa „Sugar daddy”.

Videoclipul are câteva zeci de mii de vizualizări pe Youtube.

Au rămas fără mașini

Andrew și Tristan Tate sunt arestați preventiv de la finalul lunii Decembrie. Mandatul lor de arestare va expira în curând, astfel că, rămâne de văzut ce vor decide procurorii în ceea ce îi privește.

Momentan, frații Tate au rămas fără bolizii de lux pe care îi dețineau. Autoritățile române au ridicat zilele trecute de pe proprietatea lor câteva dintre autoturismele pe care le aveau pe nume. Acestea sunt evaluate la câteva milioane de euro.

Andrew și Tristan sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional, dar și de viol. Anchetatorii vor să scoată la iveală care erau modalitățile prin care frații Tate aveau încasări record. Avocatul celor doi susține însă că nu există nici o probă pentru incriminarea lor, cu excepția declarației unei așa zise victime.