Andrew Tate a transmis primul mesaj din spatele gratiilor. Iată ce îl nemulțumește pe miliardarul acuzat, printre altele, de trafic de persoane și viol. 

După aproape o lună petrecută în spatele gratiilor, Andrew Tate a transmis un mesaj din spatele gratiilor. Acesta a vorbit despre condițiile din închisoare, dar și despre dosarul în cate este cercetat. Acesta consideră că ceea ce i se întâmplă atât lui, cât și celorlalte persoane implicate în dosar, este nedrept. 

Andrew Tate a primit acordul polițiștilor de a transmite un e-mail din spatele gratiilor, acolo unde se află de la finalul lunii decembrie 2022. Reamintim că în urmă cu aproape o lună, în urma unor percheziții de amploare, procurorii i-au reținut pe Andrew Tate și Tristan Tate, dar și pe alte două românce. Aceștia au fost ridicați și duși la audieri, după care au fost arestați pentru 30 de zile. 

Andrew Tate: Gândacii, păduchii și ploșnițele, singurii mei prieteni

Aceștia sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, în scopul racolării, cazării și exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conținut pornografic. Materialele erau distribuite contracost pe site-urile de profil. 

Andrew Tate a transmis o reacție în acest sens din spatele gratiilor. Bărbatul se plânge că în celula în care stă nu are lumină.  

„Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte. Când gardienii mă aduc din sala de judecată, rămân absolut respectuos. Ei încearcă să-mi toarne ură în inimă. Dar, vă rog și vă mulțumesc, rămâneți cu mine în permanență. Gardienii noștri își fac doar treaba, au familii de hrănit în vremuri grele. Nu vă uitați manierele. Ei încearcă să-mi frângă mintea de fier cu o încarcerare nedreaptă. Respectul meu absolut pentru toți cei din jurul meu este actul meu de revoltă absolută. Ei nu mă pot înfrânge”, ar fi transmis Andrew Tate în e-mail, potrivit LAD Bible.

Andrew Tate, prima reacție din spatele gratiilor: Ei încearcă să-mi toarne ură în inimă. Nu mă pot înfrânge!

Averea fraților Tate, confiscată

Între timp, frații Tate, dar și celelalte două femei complice ale acestora, rămân în arest. Recent, judecătorii Tribunalului București le-a prelungit arestul preventiv. În acest context, cei patru își vor petrece alte 30 de zile în spatele gratiilor.  

Mai mult decât atât, întreaga avere a fraților Tate din România, adică în jur de zece milioane de euro, va rămâne sub sechestru și ar putea fi confiscată, dacă se va ajunge la concluzia că banii sunt proveniți ilegal. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.