Andrew Tate și fratele său se bucură de decizia luată de judecători.

Andrew Tate a fost eliberat ieri din închisoare și a fost plasat sub arest la domiciliu. Ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru el, însă, a afirmat că l-au ajutat să obțină o „claritate absolută a minţii”. Și pentru că faima lui a explodat odată cu mediul online, primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă a fost să se filmeze pe social media.

Andrew Tate a simțit lipsa comunicării cu fanii săi. Imediat cum a ajuns acasă din arest, acesta nu a stat prea mult pe gânduri. Controversatul milionar s-a filmat în timp ce fumează, într-o cameră obscurcă. Unul dintre primele detalii pe care l-au observat cei care au privit videoclipul este faptul că absolut toate aparatele electronice din cameră sunt închise. Dar asta nu a fost tot.

Andrew Tate este complet schimbat și aproape că tuturor le-a fost greu să-l recunoască. Personajul din online pe care l-a creat este total diferit de realitatea de acum. Tate s-a prezentat în fața comunității sale de urmăritori cu câteva kilograme în plus, dar și cu o barbă destul de mare.

„De anul trecut am fost închis 24 de ore din 24. Fără timp în curte. Am stat într-o celulă de 3 metri, fără electronice sau contact cu exteriorul. Claritate absolută a minţii. Gânduri reale. Planuri reale. Durere intensă”, a scris Andrew Tate în descrierea videoclipul pe care l-a postat pe Twitter.

 

Tristan și Andrew Tate, arestați la domiciliu pentru 30 de zile

Andrew și Tristan Tate și-au dorit demult ca pedeapsa lor să fie înlocuită cu cea a arestului la domiciliu. Cei doi au părăsit arestul Poliției Capitalei vineri seara, cu puțin timp înainte de miezul nopții. Milionarii au fost așteptați de zeci de jurnaliști, însă, au fost destul de zgârciți în declarații. Cei doi au apreciat decizia judecătorilor și nu s-au ferit să spună că este una corectă.

Andrew și Tristan Tate au fost arestați anul trecut, în luna decembrie. De atunci și până în prezent, au trecut prin multe audieri atât ei, cât și complicii lor.

 

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.