Milionarul ar fi lovit cu brutalitate o femeie cu care a avut o relație în trecut

Numele fraților Tate face în această perioadă înconjurul lumii. Cazul lor continuă să șocheze opinia publică, mai ales că zilnic ies la iveală detalii abominabile despre activitățile lor. De data aceasta, imagini în care Andre Tate lovește o femeie, ies la iveală.

Andrew Tate și-ar fi lovit una dintre partenere

Frații Tate au printre capetele de acuzare și violul. Cei doi sunt cercetați în această perioadă de mai multe fapte ilegale pe care le-au făcut în ultimii ani. Pentru că au un nume cunoscut în online, zilnic ies la iveală detalii despre viețile lor de dinainte de a ajunge în arest. Câteva imagini în care Andrew Tate se comportă brutal cu o femeie au stârnit controverse în presa internațională. În cadrul imaginilor, acesta are un limbaj dur față de persoana cu care a avut o relație în trecut.

Am spus cuvântul ‘ascultă’? Am spus eu asta? C***ă proastă! N-am zis cuvântul ‘ascultă’. Am spus ‘ascultă’? Uită-te la cameră! Am zis asta? Nu… Am zis-o? Nu… Uită-te la cameră! Nu asculți”, se arată în cadrul video-ului publicat de dailystar.co.uk

Arestați pentru mai multe fapte

În data de 30 Decembrie, frații Tate au ajuns în arestul poliției după ce au fost săltați de acasă. De asemenea, vila lor din Tunari a fost percheziționată, procurorii strângând și de acolo probe importante la dosar. Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional, viol și trafic de persoane.

Alături de ei în arest se află și două tinere pe care milionarii britanici le numeau „îngerii lui Tate”. Cele două tinere i-ar fi ajutat în afacerea videochat-ului care le-a adus de altfel mulți bani în conturi.  Avocatul fraților Tate a dezvăluit că aceștia își susțin nevinovăția în fața procurorilor.

Andrew și Tristan susțin că nu au făcut nimic ilegal. Inclusiv legat despre persoanele numite „victime” în dosar, cei doi au precizat că s-au tatuat de bunăvoie cu însemnul ” propritatea lui Tate/Tate owned”

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.