O presupusă victimă a fraților Tate a venit joi la Arestul Central al Capitalei să-i vadă

Zi plină pentru Andrew și Tristan Tate, care joi, 19 ianuarie, au primit vizite. Li s-au permis pe listă 5 persoane, dintre care 4 au fost femei. Prezentă a fost și o presupusă victimă a fraților britanici, căreia i s-a respins acceptul.

Se împlinesc aproape 3 săptămâni de când Andrew și Tristan Tate au ajuns în spatele gratiilor. Cei doi au primit permisiunea să aibă vizitatori, așa că și-au alcătuit o listă cu cei pe care vor să-i vadă. A fost vorba de 5 persoane, dintre care 4 au fost membri ai familiei.

Înainte de ziua de vizite, Andrew Tate a postat un mesaj pe Twitter. Milionarul și-a anunțat comunitatea din mediul online, care nu este deloc una mică, că va fi reunit pentru puțin cu cei apropiați lui. Britanicul a menționat că printre cei așteptați se numără și Adin Ross, un influencer din SUA.

Tocmai mi-am completat formulatul de vizite. Pe langa avocatul meu, mi se permit 5 vizitatori. 4 sunt membri ai familiei, iar a cincea persoana este adinross., a scris Tate pe Twitter.

O victimă a fraților Tate a venit să-i vadă

Doar că joi, 19 ianuarie, la Arestul Central al Poliției Capitalei nu au apărut rude ale celor doi, ci 4 femei. Dintre ele, jurnaliștii prezenți au identificat 2. Este vorba de Cristina Pazurati, fosta iubită a lui Tristan Tate și Beatrice.

Cea din urmă nu a avut însă voie să intre să-i vadă pe frații Tate. Tânăra apare în dosarul de trafic de persoane pentru care au fost arestați Andrew și Tristan Tate. Ea ar fi o victimă a celor doi, așa că îi este interzis să intre în legătură cu ei.

Însă în ciuda faptului că autoritățile îi acuză pe cei doi britanici de viol și trafic de persoane, Beatrice tot a vrut să-i vadă. În plus, ea neagă toate acuzațiile care le sunt aduse milionarilor.

Tânăra susține că nu a lucrat pentru foștii luptători și că acuzațiile care le sunt aduse sunt false. În plus, ea a declarat că fetele care lucrau pentru ei erau libere să facă ce voiau. Asta chiar dacă majoritatea au susținut contrariul.

Beatrice s-a declarat în mediul public o prietenă a lui Andrew și Tristan Tate. Ba chiar le-a luat apărarea în reperate rânduri.

Share.