Andrei Ungureanu lovește din nou! Cum a reușit să își amuze fanii de pe rețeaua socială TikTok

Ce a făcut „omul cu Tourette”, la dentist

Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 al emisiunii „iUmor”, și-a amuzat fanii cu un videoclip postat pe rețeaua socială TikTok.

Ce a făcut „omul cu Tourette”, la dentist. Andrei Ungureanu a făcut o vizită medicului stomatolog, însă ticurile nu i-au dat pace. Fanii s-au amuzat pe seama reacțiilor sale din ultimul videoclip postat pe TikTok. Și nu doar fanii sunt cei care s-au amuzat, ci și asistentele care se ocupau de Andrei Ungureanu, chiar și protagonistul acestui videoclip.

 

@omulcutouretteLa dentist 😅

♬ original sound – Andrei Ungureanu

Sindromul Tourette, cu care a fost diagnosticat de 22 de ani, nu mai constituie o piedică în a se afișa în spațiul public. Devenit celebru după ce a participat la emisiunea „iUmor”, tânărul reușește să ducă o viață normală. Deși acum trăiește ca orice tânăr obișnuit, acesta își amintește că în copilărie a suferit din cauza faptului că era marginalizat.

„Pentru mine, şcoala a fost un subiect închis. În al doilea semestru din clasa a IX-a m-am lăsat de şcoală. A contat în alegerea acestei decizii şi faptul că aveam sindromul Tourette, dar şi alte lucruri. Voiam să fac complet altceva. Eu nu am învăţat nimic de la şcoală. M-am autoeducat pe ceea ce voiam eu să fac, şi anume programare”, a declarat Andrei Ungureanu pentru adevărul.ro.

„A durat mult timp până să accept. Eram căpos. Nu-mi plăcea să fac gălăgie peste tot. Eram complet diferit faţă de celelalte persoane din jur, iar eu voiam să fiu „normal”. Mi-am dat seama între timp că nu există „normal”. După un timp, am spus că nu mă mai interesează părerea altora absolut deloc. Apoi a venit un moment în care am zis: Gata, ăsta-i al meu”, a declarat Andrei Ungureanu pentru sursa menționată anterior.