Pentru Andrei Ungureanu, boala pe care o are face parte din personalitatea sa.

Andrei Ungureanu face parte din categoria concurenților de la „iUmor” pe care nu ai cum să îi uiți. Boala de care suferă l-a făcut să fie și mai apreciat de către cei din jur, dar și de către public. Faptul că știe cum să se accepte și, mai mult, se autoironizează l-au transformat pe Andrei în unul dintre câștigătorii „iUmor”.

Andrei Ungureanu este plin de viață și îi molipsește și pe cei din jur cu energia lui. Fostul concurent de la „iUmor” a conștientizat că nu va scăpa niciodată de Tourette, așa că a decis să-l transforme într-un avantaj. Deși au existat multe critici la adresa, ba chiar acuzații că nu ar fi bolnav, lucrurile sunt cât se poate de reale.

De foarte multe ori, Andrei Ungureanu a fost întrebat dacă ar fi să se trateze de acest sindrom. Sincer și asumat ca de obicei, câștigătorul „iUmor” a declarat că nici nu s-a gândit la asta. De la vârsta de 7 ani trăiește cu eticheta de „Omul cu Tourette”, astfel că a înțeles că este ceva ce îl definește și îl face special.

„Nu aș vrea să scap de sindromul Tourette. Niciodată în viață. Mă iubesc așa cum sunt. Adică, dacă ar veni cineva și mi-ar zice că există tratament pentru Tourette, aș spune <<Nu, mersi!>>.

Nu pentru că am devenit cunoscut, pur și simplu, m-am obișnuit deja. Și dacă nu eram cunoscut, tot nu voiam să mă vindec.”, i-a spus Omul cu Tourtte Oanei Radu la „Detectorul de minciuni”.

Andrei Ungureanu vrea să devină tătic

Lui Andrei Ungureanu nu îi merge bine doar pe plan profesional, ci și personal. Imediat după participarea la „iUmor”, popularitatea lui a crescut considerabil. Acum, „Omul cu Tourette” este foarte cunoscut în mediul online, acolo unde și-a întâlnit partenera. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar Andrei plănuiește să devină tătic.

„Bineînțeles că îmi doresc să am copii. O să moștenească sindromul Tourette, eu sunt convins. Sunt șanse 50-50. Părinții mei nu au Tourette.

Nu știu de unde am eu. Probabil s-a uitat cineva la mine și a zis <<Uite, ia de aici!>>. Cred că cineva dintre strămoși o fi avut ceva, pentru că se transmite genetic. Deci de undeva este, o fi venit de undeva.”, a declarat Andrei Ungureanu.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.