Andrei Ungureanu a reușit să câștige sezonul 9 iUmor, la finalul lui 2020, după ce și-a transformat sindromul de care suferă într-o autoironie care a adus zâmbete pe buze celor 3 jurați. Tânărul se confruntă încă din copilărie cu sindromul Tourette. 

Andrei Ungureanu nu suferă de sindromul Tourette?

La iUmor, Andrei Ungureanu a mărturisit că a fost diagnosticat cu sindromul Tourette de la vârsta de 6 ani. Recent, însă, marele câștigător de la iUmor a dezvăluit, în glumă, că nu suferă de sindromul Tourette și că s-a prefăcut până acum. De fapt, el a vrut să-i facă o farsă unui cunoscut vlogger din mediul online, însă afirmațiile sale au fost aspru criticate.

Andrei Ungureanu și-a șocat fanii după ce a spus că nu are Tourette și că totul a fost o glumă.

„Eu de fapt nu am Tourette. Hai să-ți zic o chestie și-o zic pe cameră, acum eu vorbesc serios. Deci, eu nu am Tourette. Nu știu cum să explic, ca să nu dau de înțeles greșit. Eu am avut o chestie acum câțiva ani, de actorie. După cum vezi eu nu mai fac ticuri acum. Îmi pare rău pentru cei care au pus botul la farsă. De asta suntem ușor de manipulat.”, a spus Andrei Ungureanu, pe TikTok.

Cum a încercat să le explice fanilor că a fost o farsă

Ulterior, el a încercat să drege situația, explicând că totul a fost doar o glumă. Tânărul a încercat să explice că el chiar suferă de această boală, dar nimeni nu l-a mai crezut. Din păcate, internauții au continut să-l critice dur.

foto: Instagram

Într-un final, Andrei Ungureanu nu s-a mai abținut și a răbufnit pe TikTok, postând toate documentele care dovedesc că suferă de sindromul Tourette. Mai mult de atât, aceasta a explicat cum se manifestă, de fapt, această boală.

„Fiecare persoană care are Tourette nu trebuie să aibă exact același ticuri. Că mulți întreabă de ce eu am așa și altul altfel. Pentru că Tourette se manifestă diferit. Are diferiți declanșatori, vorbește altfel, ce vezi, ce auzi, nu s-a găsit antidot, nu există”, a povestit Andrei Ungureanu.