Andrei Samoil este arhitectul din sezonul 9 al emisiunii „Visuri la cheie”. Acesta a mai făcut parte din primele sezoane ale proiectului. Însă, a renunțat atunci când a devenit tată, dedicându-și mai mult timp familiei.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, arhitectul a făcut mărturisiri legate de entuziasmul cu care a revenit în emisiune. Este pregătit pentru noile provocări și pentru toată experiența pe care o va trăi în acest sezon.

„Visuri la cheie” nu este un proiect caritabil

Andrei Samoil a povestit despre cum i se pare experiența „Visuri la cheie”. Arhitectul a dezvăluit că emisiunea nu are scopuri caritabile, ci scopuri care aduc oamenii luptători în lumina reflectoarelor.

„Mi-a plăcut conceptul de prima dată când mi-a fost prezentat. Asta pentru că nu este un proiect caritabil, ci unul care aduce în lumina reflectorului familii de oameni luptători, remarcabili, care atunci când sunt puși la pământ refuză să se dea bătuți, se ridică și luptă în continuare.

Am o mare satisfacție să simt că, alături de echipa Visuri la cheie, acești oameni primesc o gură de aer proaspăt, o încurajare să lupte în continuare și devin o inspirație pentru alții.”, a declarat Andrei Samoil pentru libertatea.ro

 Andrei Samoil, arhitectul de la „Visuri la cheie” a făcut dezvăluiri despre emisiune. Care este, de fapt, scopul proiectului. Nimeni n-a bănuit până acum!
adelapârvu.com

Ce a făcut Andrei Samoil cât timp a lipsit din emisiune

„Am fost foarte ocupat în ultimii ani. În primul rând, am fost ocupat să ne mărim familia. Acum suntem trei, avem un băiat adorabil, de care suntem foarte mândri. Am mai fost destul de prins și cu proiectul meu de suflet – Academia 1,61 – un program educațional, de dezvoltare personală, prin activități de aventură.

Acest proiect îl începusem încă înainte de a mă alătura prima dată emisiunii și a tot crescut an de an. Astăzi avem aproape 30 de instructori, în fiecare an ne trec pragul aproape 600 de copii și adolescenți, iar noi mergem alături de ei în tabere și activități de speologie, supraviețuire, schi, biciclete, scufundări, cățărare și multe altele.”, a mai mărturisit acesta pentru aceeași sursă citată.