Andrei Duban nu are nevoie de prea multe introduceri. Acesta este unul dintre cei mai longevivi actori de la noi și se poate lăuda cu numeroase proiecte tv, dar și teatrale. Duban este cunoscut publicului datorita sursei nesecate de bancuri pe care o are mereu la el. Andrei este la fel din tot timpul și nu a făcut schimbări prea mari la aspectul fizic. Asta până acum.

Andrei Duban a slăbit enorm și este de nerecunoscut

Andrei Duban a pus piciorul în prag și a spus că așa nu se mai poate. Actorul a decis că este timpul să facă o schimbare radicală în viața lui, așa că s-a pus pe treabă. Duban a vrut să slăbească și a ales metoda cea mai la îndemână și cea mai rapidă atunci când vine vorba de vederea rezultatelor. Andrei Duban a ajuns pe masa de operație și a decis să recurgă la micșorarea stomacului. Înainte de această intervenție, Duban cântărea 104 kilograme, iar acum, la scurt timp după operație este de nerecunoscut. Actorul a reușit să slăbească 26 de kilograme și nu are de gând să se oprească aici.

”Am slăbit 13 kilograme într-o lună.. Mi-am tăiat stomacul, se numeşte bariatrie. Eu am intrat marţi în clinică, iar vineri am ieşit liniştit… Pot să mânânc ce vreau, dar nu cât vreau. Iau şi vitamine. Problemele mele erau mai multe din punct de vedere medical. În momentul în care a văzut analizele, domnul doctor s-a cam speriat. Colesterolul, inima… Mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Îţi creşte încrederea în tine”.

Ce l-a împins pe Andrei să se opereze?

Andreu Duban a decis să se opereze din două considerente: cel al aspectului fizic și cel al sănătății. Ce-i drept, medicul la care a mers în vizită a jucat cel mai important rol. Aceasta i-a spus actorului că dacă nu trece cât mai repede la fapte, deznodământul s-ar putea să fie tragic, mai ales că era în prima grupă de obezitate.

”Luam şi pastile, dar cu toate dietele nu se mai putea. Mă rostogoleam. Aveam tensiunea 19. Trebuia să mi se regleze tensiunea ca să mă pot opera. Medicul mi-a spus că sunt în prima clasă de obezitate. Mi-am dat restart la viaţă. Şi acum, la 7 luni de la operaţie, trebuie să-mi pun în farfurie o bucăţică de ceva şi trei frunze de altceva, pentru că mă satur. Analizele sunt bune”, a declarat Duban la Kanal D.