Zilele trecute, Andrei Dascălu și Roxana Ghiță au apărut în cadrul unei emisiuni TV și au vorbit despre relația lor. Cei doi le-au spus oamenilor de acasă cum s-au cunoscut, cum au ajuns să formeze un cuplu și ce anume i-a atras unul la celălalt. Păreau că formează perechea perfectă, dar acum la doar câteva zile după, finalistul Survivor România a dat o serie de declarații din care reiese că relația lor a ajuns deja la final și că se înțelegeau mult mai bine înainte.

Andrei Dascălu, adevărul despre relația cu Roxana Ghiță

”Da, multă lume întreabă: Esti impreuna cu Roxana? Și nu stiu ce sa raspund, ori da, ori nu pentru ca nu stiu. Nu suntem nici prieteni, dar nu suntem nici intr-o relatie. Suntem undeva la mijloc. De aia nu pot sa raspund oamenilor de acasa daca sunt cu ea sau nu. Exact, exact, nu știu. Trebuie sa stau sa vorbesc cu ea sa lamurim, sa vedem ce se intampla. Am fost sau suntem la inceput de relatie. Faza e ca ne intelegeam mai bine inainte decât acum. Nu mai este aceeasi conexiune cum era inainte de relatie. Plus ca nu am mai pastrat asa de mult legatura si nu stiu ce se intampla”,  a spus Andrei la Știrile Kanal D.

Primește des întrebarea din partea fanilor dacă formează sau nu un cuplu cu fosta lui colegă din competiție și are momente în care pur și simplu nu știe ce să le răspundă. Andrei crede că între ei nu mai este aceeași conexiune ca aceea pe care o aveau până să fie împreună. Mai mult de atât, roșcata nu i-a mai răspuns la mesaje, iar el nu are idee ce anume se întâmplă cu ea.

”I-am dat mesaj, nu raspunde, nu stiu ce se intampla, astept in continuare pentru ca asa sunt eu bun, cuminte si-mi place sa astept, dar n-o sa mai astept mult. Ar trebui sa raspunda la mesaje ca daca nu o s-o caut pe alta. Vreau gagica. Si daca ea nu-mi da atentie, o sa caut pe alta pana la urma”, a mai zis el.