Andrei Dascălu și Roxana Ghiță au reușit să se apropie foarte mult unul de celălalt, pe vremea când ambii erau concurenți la Survivor România. Războinicii petreceau multe momente împreună, iar la un moment dat s-au și sărutat pe plaja din Republica Dominicană. După ce a revenit în țară, finalistul emisiunii de la Kanal D a refuzat să dea prea multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat între ei, pentru că la momentul respectiv, roșcata era într-o altă relație.

Recent, Sindy a declarat despre aceștia că sunt foarte frumoși împreună și că s-au cuplat în Vamă. Invitat în cadrul aceleiași emisiuni, Ștafeta Mixtă, Andrei Dascălu a fost luat la întrebări în ceea ce o privește pe frumoasa lui parteneră de viață, Războinica Roxana Ghiță.

Andrei Dascălu și Roxana Ghiță sunt împreună

„Cu Roxana Ghită prima dată m-am intalnit inainte de competitie. Am avut o mica discutie si am vazut ca din prima am avut o mică conexiune. Ea avusese o relatie, eu avusesem o relatie si erau multe chestii care s-au legat si pe care le aveam in comun. Apoi am intrat in competitie si cel mai bine m-am inteles cu Starlin si cu ea.

Cu ea simteam nevoia de a ma descarca, simteam linistea. Statea asa calma si ma asculta. Cu ea puteam sa ma descarc, sa ii spun ce am pe suflet. Ii povesteam de familie, ii spuneam ca tata a avut niste probleme, ii spuneam ce planuri am eu, aveam cu cine vorbi si o simteam deschisa si puteam vorbi orice cu ea. Acolo a inceput o prietenie si am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine, de aceea am si inceput sa dormim unul langa celalalt.

Noi nu am avut o relatie in competitie, pur si simplu ne intelegeam bine. Am avut discutii in care spuneam ca poate vom avea ceva impreuna, dar după ce se termină competitia. Eu i-am spus pentru ce sunt acolo si ce vreau sa fac, nu imi statea capul la relatie, pur si simplu ne intelegeam bine si asta a venit de la sine, venea natural. A fost un sărut în mare, fix inainte ca ea să plece. Dacă era sa inceapa ceva, incepea atunci, dar ea a plecat acasă”, a declarat Andrei Dascălu.

Andrei Dascălu le-a făcut o promisiune fanilor

Acesta a recunoscut că este ceva între ei, doar că este complicat. A mai mărturisit că lucrează la chestia asta și că imediat ce lucrurile se vor rezolva între ei, vor reveni cu detalii. Fanii au fost în extaz la auzirea veștilor, mai ales că mulți au sperat să îi vadă împreună la finalul emisiunii.

„Acum este ceva intre noi, dar nu in totalitate. Este ceva dificil si greu de explicat. O sa lucram la chestia asta si o sa revenim cu mai multe amanunte”, a mai spus Andrei Dascălu.