Reclamă
Reclamă

Andrei Burcă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în acest moment fanii români sunt „numărul 1” la Campionatul European şi îl motivează să dea „200 la sută” pe teren.

„Trebuie să ne dăm viaţa pe teren, pentru că ne dorim foarte mult să ne calificăm şi depinde doar de noi. Dacă vrem să construim o naţională de viitor, nu trebuie să ne abatem de la principiile pe care le avem. Este cel mai solid drum şi doar aşa putem face performanţă. Când am început calificările nu ne dădea nimeni nicio şansă să fim în Germania, după ce ne-am calificat, la fel, anumiţi oameni vorbeau că nu o să facem niciun punct. Noi avem drumul nostru, nişte principii, nişte valori şi suntem responsabili de ceea ce facem pe teren. Trebuie să dăm totul pe teren. Noi nu avem experienţă la acest nivel şi se vede asta. Dar cu siguranţă vom da totul pe teren. Încercăm mereu să nu îi dezamăgim pe fani. Fanii români sunt numărul 1 de la Euro în acest moment. Cel puţin pe mine mă fac să dau 200 la sută. Orice aş avea, dacă Mister are nevoie aş intra pe teren şi pentru ei mi-aş da viaţa”, a spus Burcă, citat de News.ro.

El a menţionat că este pregătit sută la sută pentru meciul decisiv de miercuri, cu Slovacia. „Când vezi emulaţia de pe străzi, de la stadion, nu mai există probleme de energie, dureri… Ei sunt cel puţin al 12-lea jucător. Noi trebuie să ne demonstrăm nouă că putem face performanţă şi să ne depăşim limitele. Sperăm să continuăm cât mai mult timp în Germania. Suntem pregătiţi, dar cheia jocului este la noi, ne bazăm pe principiile noastre”, a adăugat Burcă.

Reclamă

Meciul României cu Slovacia este programat miercuri, la ora 19.00. De la aceeaşi oră se va disputa celălalt meci din grupă, Ucraina – Belgia, la Stuttgart. Toate echipele din grupa E de la Euro au câte trei puncte în clasament, fiind departajate de golaveraj. România este lider, urmată de Belgia, Slovacia şi Ucraina. În optimile de finală se califică primele două clasate, plus cele mai bune patru echipe de pe locul trei în cele şase grupe.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro