Andrei Aradits este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi din țară.

Dacă despre cariera lui a vorbit mereu cu patos, nu același lucru se poate spune și despre planul personal. Fostul jurat de la „Te cunosc de undeva” a fost discret cu viața personală, dar acum, a decis să fie transparent cu fanii.

Andrei Aradits este unul dintre cele mai secretoase prezențe din showbiz-ul autohton. Actorul a păstrat mereu pentru el detalii importante din viața personală. A preferat ca tot ce ține de familie să nu fie în lumina reflectoarelor și i-a reușit asta. Până acum, când a simțit nevoia să aducă în fața fanilor un subiect destul de sensibil.

Aradits și soția lui au divorțat. Cei doi erau împreună de aproape două decenii și părea că totul merge bine între ei. Din păcate, realitatea a fost alta, iar separarea a fost inevitabilă. Fostul jurat de la „Te cunosc de undeva” și soția lui au depus actele de divorț încă din luna septembrie a anului trecut. De atunci și până acum, cei doi și-au văzut de viață, dar în mod separat.

Andrei Aradits și soția lui au divorțat în secret. Cei doi erau căsătoriți de 17 ani
social media

Andrei Aradits: „Este ca un doliu”

Andreea, fosta lui soție este plecată în India, acolo unde practică yoga. Între timp, Andrei a rămas în țară să se ocupe de fiul lor. Băiatul susține anul acesta examenul de Bacalaureat, așa că vestea nu a fost deloc una ușor de dat. Aradits s-a temut ca nu cumva acest lucru să-l afecteze pe cel mic și să nu se mai poată concentra la ceea ce contează pentru viitorul lui examen.

Andrei Aradits a mers la psiholog cu băiatul lui pentru a se asigura că totul este în regulă. Între timp, nu a negat că și el ș-a căutat alinarea pe Tinder, celebra aplicație de dating, însă, fără succes.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. (…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum.

Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut.”