Andreea Tonciu este o femeie asumată și nu a negat niciodată faptul că a apelat la ajutorul specialiștilor, pentru a arăta din ce în ce mai bine. A avut o vreme în care era complexată din cauza formei nasului său, pe care toată lumea o critica. Ajunsese să nu se mai simtă o femei frumoasă, când se uita în oglindă, așa că a decis să facă rinoplastie.

Andreea Tonciu vrea să se opereze

Spre surprinderea ei, criticile dure nu au încetat să apară la adresa ei, dar nu mai ținea cont de ele. Ajunsese să se simtă bine în pielea sa, iar mai apoi a început să facă și alte intervenții estetice pe care nu le regretă.

„Începuse multă lume să mă jignească și la televizor mi se vedea mult mai mare (n.r. nasul). Eram într-o seară în oglindă, mă machiam și mă vedeam urâtă. Atunci am zis că trebuie să-mi operez nasul. Am pus mâna pe telefon și am vorbit cu medicul și i-am spus că daca nu-mi face luni programare, eu nu ma mai operez. M-am dus în Turcia și luni m-am operat”, a declarat Andreea Tonciu.

La cei 36 de ani ai săi, Andreea Tonciu și-a propus să își facă mai multe operații estetice. Acestea nu sunt deloc iefitne, bruneta fiind nevoită să scoată din buzunar 50-60 de mii de euro, pentru a-și îndeplini toate dorințele. Unul dintre scopurile sale este să nu o mai recunoască telefonul, la cât de bine va arăta.

„Trebuie să mă operez să-mi fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani. Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes (n.r. intervenție estetică de alungire a formei ochilor), vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. Nasul nu mai vreau. Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică”, a mai povestit ea.